WordPress installeren

Een WordPress installatie laat je uitvoeren door professionals

WordPress snel laten installeren

Jij wil zelf je WordPress website gaan bouwen, maar je beschikt niet over de juiste kennis om WordPress te installeren? Wij kunnen dit voor je uit handen nemen, zodat je zeker weet dat alles goed wordt geïnstalleerd. Wij installeren de laatste versie van WordPress op elke gewenste domeinnaam. Standaard installeren wij ook een aantal plugins die handig kunnen zijn voor je website. Na installatie heb je een basis, vanuit deze basis kun je je website helemaal zelf gaan opbouwen.

Oplevering WordPress installatie

Wij proberen de WordPress installatie meestal binnen 1 werkdag te installeren op je eigen domeinnaam. Indien gewenst kunnen wij een gratis thema installeren. Heb je een premium thema gekocht, bij bijvoorbeeld themeforest, dan installeren wij deze ook met de daarbij behorende plugins. Wil je een DIVI of Elementor Pro website laten installeren? Wij kunnen dit inclusief licentie voor je regelen.

Wordpress installatie, Top-Webdesign.nl, WordPress specialist

Wat zijn de kosten?

Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten, voor € 89,00 exclusief 21% btw installeren wij WordPress op je domeinnaam.

Laat ons je website bouwen

Beschik je niet over de kennis om je WordPress website zelf te bouwen? Laat je website dan bouwen door een professionele webdesigner uit Rosmalen. Zo weet je zeker dat je website goed is opgebouwd, snel laad, en goed is ingericht om goed te ranken (SEO) in de zoekmachines. Een website of een webshop laten bouwen kost geld en is een investering in je bedrijf. Maar een goed gebouwde website levert ook geld op. Dat is vaak precies wat je wilt. Als de website eenmaal klaar is krijg je een uitleg hoe alles werkt zodat je zelf makkelijk en snel je website kunt aanpassen. Op deze manier ben je niet afhankelijk van ons. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, aan de hand daarvan ontvang je een offerte voor de bouw van je website.

Vragen over WordPress installatie?