073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Diverse nieuwe websites in portfolio

Het portfolio is aangevuld met diverse nieuwe websites en webshops. Verschillende klanten hebben gekozen voor een samenwerking met Top-Webdesign.nl in Rosmalen. Hoe handig is het om alles onder één dak te hebben en maar één aanspreekpunt voor de gehele website?

Wil jij ook een one page website?

Wil jij ook een one page website? Laat deze bouwen en ontwerpen door Top-Webdesign in Rosmalen. Alles onder één dak, hoe makkelijk is dat?

VDL Airco Techniek is live

VDL Airco Techniek is live. Wij hebben een website mogen ontwerpen en omgezet in een custom made DIVI website.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals projecten plaatsen, teksten en afbeeldingen te wijzigen.

Nieuwe website/shop voor Skin Clinic Damla

Wij hebben voor Skin Clinic Damla in Rotterdam een custom made website/shop mogen ontwerpen. Deze website is omgezet in een Elementor website. De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals tekstuele wijzigingen of producten plaatsen in de webshop.

Nieuwe website voor Dierenarts Gestel

Een nieuwe website voor Dierenarts Gestel. Wij hebben een nieuwe website mogen ontwerpen en omgezet in een DIVI website.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals Blogs plaatsen en afbeeldingen te wijzigen.

Q2 Badkamertotaal ontwerp one page website

Kiezen voor Q2-BadkamerTotaal is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, service, juiste prijs en betrouwbaarheid. Wij hebben een one page website mogen ontwerpen en hebben die omgezet in een custom made DIVI website. Met het DIVI Theme is het mogelijk dat de klant zelf snel en makkelijk aanpassingen kan doen aan teksten en afbeeldingen.

Website Brows Beauty By A is online

De nieuwe website van Brow Bar ‘Brows Beauty By A’ is online. Wij hebben een nieuwe website mogen ontwerpen en mogen bouwen.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, tevens hebben wij Social media mogen integreren en een module om snel en makkelijk afspraken te maken.

Eerste website van 2022 is online

De eerste website van 2022 is online, wij hebben een nieuwe website mogen bouwen voor Innerlijk Reisburo Joland.
We leven in een hoofd-wereld. Keuzes worden snel gemaakt en zijn soms in strijd met datgene dat we eigenlijk vanbinnen voelen. Hierdoor weten we soms niet meer wat we nu eigenlijk écht willen. Zonde! Rem eens af. Sta even stil. Kom tot rust en luister naar je innerlijke wijsheid. Wat zegt jouw hart? Waar heb jij behoefte aan?

One Page website voor NAAT Accuraat

Wij hebben een One Page website mogen bouwen voor NAAT Accuraat. Een betrouwbare administratie geeft een goed inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming. Zo weet je waar je nu staat en waar je bedrijf naartoe gaat.

Website van Schippers Advocatuur is live

Wij hebben een nieuwe website mogen realiseren voor Schippers Advocatuur. Een laagdrempelig Advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

WordPress installeren

Een WordPress installatie laat je uitvoeren door professionals

WordPress laten installeren

Jij wil zelf je WordPress website gaan bouwen, maar je beschikt niet over de juiste kennis om WordPress te installeren? Wij kunnen dit voor je uit handen nemen, zodat je zeker weet dat alles goed wordt geïnstalleerd. Wij installeren de laatste versie van WordPress op elke gewenste domeinnaam. Standaard installeren wij ook een aantal plugins die handig kunnen zijn voor je website. Na installatie heb je een basis, vanuit deze basis kun je je website helemaal zelf gaan opbouwen.

Oplevering WordPress installatie

Wij proberen de WordPress installatie meestal binnen 1 werkdag te installeren op je eigen domeinnaam. Indien gewenst kunnen wij een gratis thema installeren. Heb je een premium thema gekocht, bij bijvoorbeeld themeforest, dan installeren wij deze ook met de daarbij behorende plugins.

Webdesign Den Bosch

Wat zijn de kosten?

Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten, voor € 79,00 exclusief 21% btw installeren wij WordPress op je domeinnaam.

Laat ons je website bouwen

Beschik je niet over de kennis om je WordPress website zelf te bouwen? Laat je website dan bouwen door een professionele webdesigner uit Rosmalen. Zo weet je zeker dat je website goed is opgebouwd, snel laad, en goed is ingericht om goed te ranken (SEO) in de zoekmachines. Een website of een webshop laten bouwen kost geld en is een investering in je bedrijf. Maar een goed gebouwde website levert ook geld op. Dat is vaak precies wat je wilt. Als de website eenmaal klaar is krijg je een uitleg hoe alles werkt zodat je zelf makkelijk en snel je website kunt aanpassen. Op deze manier ben je niet afhankelijk van ons. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, aan de hand daarvan ontvang je een offerte voor de bouw van je website.

Vragen over WordPress installatie?