073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Webshop InteriZO is live gegaan

Een webshop mogen ontwerpen en bouwen voor InteriZO! Interieur Statements. Met de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal, natuurlijke materialen en authentieke items. Een collectie opgebouwd uit recycled en upcycled items voor interieur. Meubelen, verlichting, accessoires en decoratie, ieder met hun eigen verhaal. Geef ze de plek die ze verdienen en het statement is daar.

Website en plugin ontwikkeld voor Aaveste

Aaveste Verzekeringen & Uitvaartzorg wil een nieuwe website en heeft aan Top-Webdesign en goodtotell gevraagd om invulling te geven aan de inhoud en boodschap van dit verhaal. Een uniek verhaal waarin duidelijk wordt wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze doen wat ze doen. Het vertelt het echte verhaal van Aaveste Verzekeringen & Uitvaartzorg en dat maakt de organisatie origineel.

Nieuwe website voor Janse Afbouw Hedel

Janse Afbouw uit Hedel was op zoek naar een nieuwe website inclusief nieuwe SEO geschreven teksten. De website is geoptimaliseerd voor google en heeft een snelle laadtijd. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website zoals teksten en afbeeldingen wijzigen.

Website voor Mondhygienepraktijk Schijndel

Wij hebben voor mondhygiënepraktijk Schijndel een nieuwe website mogen ontwerpen in een modern jasje. De website is SEO geoptimaliseerd en gebouwd in WordPress. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website.

Restyling website Wandproject

Wandproject is al een aantal jaren klant van Top-Webdesign. We hebben de oude website een restyling gegeven en tevens kunnen ze nu hun eigen producten verkopen in de ingebouwde webshop. Alle teksten zijn opnieuw SEO geschreven en geoptimaliseerd voor Google.

Webshop A Message with a Bottle online

Wil jij iemand oprecht verrassen met een betekenisvol cadeau? Inclusief een handgeschreven kaart met pakkende boodschap. A Message with a Bottle biedt een aantal originele verrassingspakketten met een bijzonder inhoud. Deze webshop is gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce.

Eerste webshop van 2021 online

Bij DWÆRS willen ze niet standaard zijn en daarom zijn we vooral op zoek naar het 13e in het dozijn product. Mooie, bijzondere en betaalbare woonaccessoires voor elk interieur. Wij hebben een moderne WordPress webshop mogen bouwen voor DWÆRS.

Nieuwe website voor Royaal Dakonderhoud

Royaal Dakonderhoud heeft gekozen voor Top-Webdesign.nl als partner. Op zoek naar een dakdekker? Kies voor Royaal Dakonderhoud. Wij hebben een moderne website mogen realiseren voor Royaal Dakonderhoud. Tevens zijn alle teksten SEO geschreven voor een betere ranking in de zoekmachines.

Website Holweg.nl online

Nieuwe website gebouwd voor Holweg Cargo service. Sinds 1 januari 2013 is deze onderneming weer actief in de transportwereld. Een nieuwe naam met een vertrouwde smaak.

‘One page’ website LCsH

Website LCsH is online.
LCsH is een gevestigde naam in transport en logistiek in de regio. Maar wel met een ruime ervaring. Met de slogan “Uw vervoer is ons vak”nemen we u de zorg van uw fysieke goederenstromen uit handen.
Voor LCsH hebben we een simpele maar strakke ‘one page’  website mogen realiseren. Alle informatie is te vinden op één pagina, met wel een menu om snel te kunnen navigeren op de pagina.

WordPress installeren

Een WordPress installatie laat je uitvoeren door professionals

WordPress laten installeren

Jij wil zelf je WordPress website gaan bouwen, maar je beschikt niet over de juiste kennis om WordPress te installeren? Wij kunnen dit voor je uit handen nemen, zodat je zeker weet dat alles goed wordt geïnstalleerd. Wij installeren de laatste versie van WordPress op elke gewenste domeinnaam. Standaard installeren wij ook een aantal plugins die handig kunnen zijn voor je website. Na installatie heb je een basis, vanuit deze basis kun je je website helemaal zelf gaan opbouwen.

Oplevering WordPress installatie

Wij proberen de WordPress installatie meestal binnen 1 werkdag te installeren op je eigen domeinnaam. Indien gewenst kunnen wij een gratis thema installeren. Heb je een premium thema gekocht, bij bijvoorbeeld themeforest, dan installeren wij deze ook met de daarbij behorende plugins.

Webdesign Den Bosch

Wat zijn de kosten?

Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten, voor € 79,00 exclusief 21% btw installeren wij WordPress op je domeinnaam.

Laat ons je website bouwen

Beschik je niet over de kennis om je WordPress zelf te bouwen? Je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan Top-Webdesign.nl uit Rosmalen. Zo weet je zeker dat je website goed is opgebouwd, snel laad, en goed is ingericht om goed te ranken (SEO) in de zoekmachines. Een website of een webshop laten bouwen kost geld en is een investering in je bedrijf. Maar een goed gebouwde website levert ook geld op. Dat is vaak precies wat je wilt. Als de website eenmaal klaar is krijg je een uitleg hoe alles werkt zodat je zelf makkelijk en snel je website kunt aanpassen. Op deze manier ben je niet afhankelijk van ons. Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, aan de hand daarvan ontvang je een offerte voor de bouw van je website.

Vragen over WordPress installatie?

error: Content is beschermd!