Google ADS Campagnes

Betaald adverteren in Google (SEA)

Adverteren op Google (SEA)

Wil je hoger scoren met je website in Google en meer relevante bezoekers naar je website leiden? Wij kunnen je helpen door het opzetten van een Google Adwords campagne. Het is belangrijk dat alles op de juiste manier wordt ingesteld in Google, zodat je advertentie zichtbaar is voor potentiële klanten.
Wij kunnen je ondersteunen met:

  • Opstellen van een Google Adwords strategie
  • Vinden van relevante zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden
  • Schrijven van wervende advertentieteksten
  • Analyseren van de gegevens en optimaliseren van de campagne

Wereldwijd is Google marktleider

Met wereldwijd meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde is Google de meest gebruikte zoekmachine. Het is dus belangrijk om ook met je WordPress website hierop zichtbaar te gaan zijn. Op deze manier kun je bezoekers die op zoek zijn naar je product of dienst, in jouw regio, met een advertentietekst naar je website leiden. Vervolgens kunnen we door het plaatsen van bepaalde codes precies meten hoeveel Google Adwords heeft gekost en wat het je uiteindelijk heeft opgeleverd.

Hoger in Google SEA, Google Campagnes, Google Adverteren

Laat je teksen SEO (her)schrijven

Je hebt een professioneel ogende website. Bezoekers kunnen eenvoudig alle informatie vinden die ze zoeken en worden geprikkeld door alles wat zij zien. Klaar ben je! Of toch niet?

Veel ondernemers besteden veel geld en tijd aan het (laten) ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, maar in de regel wordt er aan de teksten een stuk minder aandacht besteed, en dat is zonde. Je bezoekers worden niet enkel geprikkeld met beeld, ze moeten worden geraakt en geënthousiasmeerd met woorden. Kies er daarom voor ze te triggeren, zodat ze overgaan tot actie.

Wil je beter worden opgepikt door zoekmachines als Google, dan zullen de teksten volledig SEO-waardig moeten zijn. Is een zoekmachinegebruiker op je website beland, dan moet hij worden ontvangen en aangesproken op een manier die binnenkomt.

Graag de teksten voor je website laten optimaliseren en je klanten enthousiasmeren voor je dienst of product? Bij Top-Webdesign uit Rosmalen (gemeente ‘s-Hertogenbosch) helpen wij je daar graag bij. Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact met ons op.

Het belang van organische vindbaarheid

Organische vindbaarheid verwijst naar de natuurlijke positie van je website in de zoekresultaten, zonder dat daar betaalde advertenties aan te pas komen. Dit is cruciaal voor langdurig succes online, omdat het aantoont dat je website relevant en waardevol is voor gebruikers die zoeken naar jouw diensten of producten. Hoe hoger je organisch rankt, hoe meer vertrouwen je wekt bij potentiële klanten. Het verbeteren van je organische vindbaarheid is een proces dat tijd en geduld vereist, waarbij kwalitatieve, SEO-geoptimaliseerde content koning is.

SEO content laten schrijven voor een SEO specialist

Door content te creëren die aansluit bij de behoeften en vragen van je doelgroep, verhoog je niet alleen je zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, maar bouw je ook autoriteit en vertrouwen op bij je bezoekers. Bij Top-Webdesign begrijpen we de nuances van SEO en de impact ervan op organische vindbaarheid. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategieën die je website niet alleen naar een hoger niveau tillen in de zoekresultaten, maar ook de juiste bezoekers aantrekken en omzetten in loyale klanten. Laat ons je helpen om de organische vindbaarheid van je website te maximaliseren met content die spreekt, overtuigt en converteert.

Vragen over een Google Ads Campagne?