Webdesign Den Bosch

WordPress webdesign in Den Bosch

WordPress maatwerk webdesign

Bij Top-Webdesign.nl zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops, aangeboden tegen transparante, betaalbare tarieven. Wij garanderen een vaste prijs voor een volledig functionele WordPress website, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Oorspronkelijk gevestigd in Den Bosch, bevindt ons kantoor zich nu in Rosmalen. Wij kijken graag verder dan alleen regio Den Bosch en bieden onze webdesign diensten dan ook naast Den Bosch ook aan in Boxtel, Ammerzoden, AalstEmpel, Vlijmen, Vught, Oss, Uden, Kerkdriel, Hedel, Nuland, Berlicum, Den Dungen en alle andere plaatsen rondom Den Bosch.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG). Wij werken met Elementor Pro of DIVI builder.
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

Website laten maken door top-webdesign

In deze digitale wereld is het belangrijk om een eigen website te hebben. Een aantrekkelijke en hedendaagse website vormt de eerste indruk voor je potentiële klanten. Ongeacht of je ambities hebt om een volledige digitale onderneming op te zetten of slechts een online visitekaartje met een unieke uitstraling wenst: het laten maken van een professionele website die bezoekers aantrekt, is cruciaal. Het bouwen van websites is echter een specialistische taak. Precies hier bieden wij, de WordPress experts van Top-Webdesign, onze diensten aan. We werken nauw met je samen om de website van je dromen te ontwerpen en te realiseren. 

WordPress website

Als je een WordPress website wilt laten ontwikkelen, is Top-Webdesign jouw ideale partner. Alle diensten onder één dak. WordPress, bekend om zijn gebruiksgemak en regelmatige updates, is het content management systeem waarmee zelfs degenen met beperkte digitale vaardigheden moeiteloos hun site kunnen bijwerken. Dankzij de wereldwijde populariteit van WordPress, hebben we toegang tot een uitgebreide selectie van zowel gratis als premium plugins, waarmee we je website kunnen uitrusten met precies die functies die je nodig hebt. Droom je van je eigen webshop? Laat ons dan een aantrekkelijke en functionele WooCommerce webshop voor je WordPress website ontwikkelen.

Een website laten bouwen?

Hoe gaat dit proces in zijn werk, bekijk het in onderstaande video. Van de eerste afspraak tot de uiteindelijke oplevering van de website of webshop.

Heb jij interesse in webdesign?

Webdesign Den Bosch

Responsive website design

Onze aanpak bij Top-Webdesign omvat het gebruik van een geavanceerd WordPress thema dat specifiek is ontworpen om responsief te zijn. Dit betekent dat het thema naadloos herkent vanaf welk apparaat een gebruiker toegang zoekt tot je website en automatisch de weergave aanpast voor een optimale gebruikerservaring. We zijn in staat om met dit thema een breed scala aan website ontwerpen te creëren, zodat jouw visie werkelijkheid wordt. Als je een unieke look voor de mobiele versie van je site wenst, die afwijkt van de desktopversie, dan is dat iets wat we vooraf grondig bespreken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig naar wens is. Ook voor maatwerk ontwerpen staan we klaar: we kunnen vrijwel elk aangeleverd design omzetten in een gebruiksvriendelijke WordPress website die er fantastisch uitziet op zowel desktops als mobiele apparaten.

De prijs van een website?

De prijs van een SEO-geoptimaliseerde website hangt af van diverse zaken. Belangrijke factoren zijn het aantal pagina’s, de herkomst van de teksten (zelfgeschreven of aangeleverd), en of je gebruik wilt maken van eigen foto’s of dat wij voor jou op zoek moeten naar geschikte stockfoto’s (zonder meerkosten). Erg belangrijk voor het verbeteren van je positie in Google en andere zoekmachines is of je kiest voor professionele SEO-geschreven teksten. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde SEO-tekstschrijvers die teksten schrijven die worden gelezen door Google. Wil je een prijs indicatie van wat jouw SEO-geoptimaliseerde website gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Na een gesprek over jouw specifieke wensen, bieden we je een gratis en vrijblijvende offerte aan