Vindbaarheid in Google (SEO)

Door middel van zoekmachine optimalisatie kan je website hoger scoren in Google

Hoger eindigen in Google

Een goede vindbaarheid in Google is erg belangrijk. Wat heb je aan een mooie website die niet wordt gevonden? Hierdoor kun je omzet mislopen, als je een website hebt wil je in de meeste gevallen ook goed gevonden worden. Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat je website aan alle ‘eisen’ van Google voldoet. Deze technieken worden ook door andere zoekmachines gebruikt.

In alle WordPress websites bouwen wij een SEO plugin, in zodat je website geoptimaliseerd wordt voor een zo hoog mogelijk resultaat in Google en andere zoekmachines. Dit doen wij door de juiste ‘zoekwoorden’ aan de juiste pagina’s en berichten op je website toe te voegen.

SEO Teksten laten schrijven

Je hebt een professioneel ogende website. Bezoekers kunnen eenvoudig alle informatie vinden die ze zoeken en worden geprikkeld door alles wat zij zien. Klaar ben je! Of toch niet?

Veel ondernemers besteden veel geld en tijd aan het (laten) ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, maar in de regel wordt er aan de teksten een stuk minder aandacht besteed, en dat is zonde. Je bezoekers worden niet enkel geprikkeld met beeld, ze moeten worden geraakt en geënthousiasmeerd met woorden. Kies er daarom voor ze te triggeren, zodat ze overgaan tot actie.

Wil je beter worden opgepikt door zoekmachines als Google, dan zullen de teksten volledig SEO-waardig moeten zijn. Is een zoekmachinegebruiker op je website beland, dan moet hij worden ontvangen en aangesproken op een manier die binnenkomt.

Graag de teksten voor je website laten optimaliseren en je klanten enthousiasmeren voor je dienst of product? Bij Top-Webdesign uit Rosmalen helpen wij je daar graag bij. Voor meer informatie neem je vrijblijvend contact met ons op. 

Vragen over betere vindbaarheid in Google?

error: Content is beschermd!