Webhosting

Een goede hosting voor je website of webshop is erg belangrijk!

Webhosting en domeinregistratie diensten

De kwaliteit van je webhosting speelt een cruciale rol in de prestaties en betrouwbaarheid van je website of online winkel. Een website met een hoge laadsnelheid verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar heeft ook een positief effect op je positie binnen de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Consistentie in online beschikbaarheid wekt vertrouwen bij je bezoekers en potentiële klanten, terwijl een website die vaak offline is, juist het tegenovergestelde effect heeft.

Wat is webhosting eigenlijk?

Webhosting is de dienst die ervoor zorgt dat je website altijd online en toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door je website op te slaan op een server die continu met het internet is verbonden, waardoor je site 24/7 wereldwijd bezocht kan worden. Wanneer je webhosting afneemt, huur je eigenlijk een stukje van deze server. Dit omvat niet alleen de opslag van je website, maar ook de hosting van e-mails die je verstuurt en ontvangt. Bij ons profiteer je van top-notch performance voor je website, met heldere, jaarlijkse tarieven voor je hostingpakket.

Onze hostingpakketten komen met een breed scala aan functies om je online aanwezigheid zo sterk mogelijk te maken. Elk pakket biedt onbeperkt e-mailadressen, e-maildoorsturing, een spamfilter, virusscanner, MySQL-databases, toegang tot phpMyAdmin, webmail, FTP-accounts, dagelijkse back-ups (zeven keer per dag, tot zestig dagen bewaard), een bestandsbeheerder, ondersteuning voor PHP versies 5 tot en met 8.2, uitgebreide website statistieken, gratis SSL-certificaten voor een beveiligde verbinding, en Installatron voor eenvoudige installatie van apps. Voor meer informatie over onze diensten, kun je contact met ons opnemen of ons bellen tijdens kantooruren op 073 – 648 00 59.

Webhosting Rosmalen, domeinregistratie, WordPress webhosting

Prijzen Webhosting

Alle pakketten worden één keer per jaar gefactureerd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Prijzen Domeinnamen

Een overzicht van domeinnamen, deze worden één keer per jaar gefactureerd. Wij kunnen de meeste extensies voor je beheren, staan ze hier niet in de lijst vermeld? Neem dan contact met ons op. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Domeinnaam.nl
€ 14,50
België.be
€ 17,50
Commercieel.com
€ 21,50
Netwerk.net
€ 25,00
Business.biz
€ 25,00
Duitsland.de
€ 19,50
Europa.eu
€ 17,50
Organisatie.org
€ 27,50
Informatie.info
€ 30,00
Niue.nu
€ 30,00