Website onderhoud

Garandeer je veiligheid, het is belangrijk om je WordPress website up-to-date te houden

onderhoud aan je wordpress website

Onderhoud aan je WordPress website is erg belangrijk. Wij kunnen dit voor je doen tegen een vaste prijs per maand. WordPress is net als je auto, als daar iets mis mee is ga je ook naar de garage voor deskundig advies. Als je auto nooit geen onderhoudsbeurt krijgt is de kans aanwezig dat je een keer met stukken komt te staan. Dit is met een WordPress website ook het geval. Als je je website niet onderhoud kan het zomaar zijn dat hij op een dag niet meer fucntioneert zoals het hoort.

Garandeer de veiligheid van je wordpress website

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden. Op deze manier maak je het hackers moeilijker om je website plat te leggen. Is je website bij ons gehost dan maken wij 7x per dag een back-up van je website en mailverkeer. Wij kunnen backups tot 60 dagen terug plaatsen.

WordPress updates

Updates aan WordPress moeten doorgevoerd worden, deze updates gaan vaak om de veiligheid van WordPress en dus ook jouw website. Wij zijn op de hoogte van de updates van WordPress en voeren deze updates zo snel mogelijk uit.

Plug-in updates

Op elke WordPress website wordt er gebruik gemaakt van plug-ins. Het is belangrijk om die plug-ins up-to-date te houden. Zodat je website altijd draait op de nieuwste versies. Wij nemen als voorbeeld de plugin van Yoast voor de SEO van je website. Dit is een belangrijke plugin voor de vindbaarheid van je website in Google en andere zoekmachines.

Theme updates

Je WordPress website wordt altijd gebouwd in een thema, in dit thema kunnen wij je website vormgeven en stylen naar wens. Dit thema komt ook regelmatig met updates zodat het goed kan communiceren met weer de nieuwere versies van WordPress. Ook deze updates nemen wij mee in het onderhoudsabonnement.

Wordpress, wat kost wordpress onderhoud, website onderhoud

Wat kost WordPress onderhoud?

Voor de kosten hoef je het niet te laten, een onderhoudsabonnement voor een WordPress website bieden wij al aan vanaf € 30,00 per maand, afhankelijk van het aantal plugins die gebruikt worden en waar de website is gehost. Webshop onderhoud vanaf € 40,00 per maand.

Kun je WordPress onderhoud 1 keer per jaar laten uitvoeren?

1 keer per jaar onderhoud voor je WordPress-website is een erg slecht idee. Waarom is dit geen goed idee?

  • Hackers: Regelmatig onderhoud aan je website houdt hackers weg, en maakt het hun moeilijker om een website te hacken.
  • Snelheid: Je website kan traag worden als je de database niet opschoont of oudere PHP versies gebruikt. Dat is vervelend voor bezoekers en je ranking zakt in de zoekmachines.
  • Techniek: WordPress moet vriendjes blijven met nieuwe technologieën. Anders kunnen je website-onderdelen zoals Thema’s en plugins niet goed samenwerken.
  • Back-ups: Als je maar één keer per jaar een back-up maakt en er gaat iets mis, ben je al je gegevens kwijt.
  • Kosten: Jaarlijks onderhoud is uiteindelijk veel duurder omdat achterstallig onderhoud kan leiden tot grotere problemen die moeilijker en kostbaarder zijn om op te lossen.

Het is slim om je website professioneel te lasten onderhouden voor veiligheid, snelheid, en om problemen te voorkomen.

Heb je interesse in onderhoud aan je WordPress website of webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.

Vragen over het WordPress onderhoud?