073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Website Brekelmans Tegelwerken live

Een nieuwe website mogen ontwikkelen voor C & W Finance uit Den Bosch. Jouwnieuwehypotheek.nl is een initiatief van het onafhankelijk financieel adviesbureau C&W Finance.

Online je hypotheek berekenen

Een nieuwe website mogen ontwikkelen voor C & W Finance uit Den Bosch. Jouwnieuwehypotheek.nl is een initiatief van het onafhankelijk financieel adviesbureau C&W Finance.

Website ontworpen voor Fleet Control Nederland

Fleet Control Nederland was op zoek naar een nieuwe website inclusief nieuwe SEO geschreven teksten. De website is geoptimaliseerd voor google en heeft een snelle laadtijd. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website zoals blogs plaatsen en teksten en afbeeldingen makkelijk wijzigen.

Webshop InteriZO is live gegaan

Een webshop mogen ontwerpen en bouwen voor InteriZO! Interieur Statements. Met de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal, natuurlijke materialen en authentieke items. Een collectie opgebouwd uit recycled en upcycled items voor interieur. Meubelen, verlichting, accessoires en decoratie, ieder met hun eigen verhaal. Geef ze de plek die ze verdienen en het statement is daar.

Website en plugin ontwikkeld voor Aaveste

Aaveste Verzekeringen & Uitvaartzorg wil een nieuwe website en heeft aan Top-Webdesign en goodtotell gevraagd om invulling te geven aan de inhoud en boodschap van dit verhaal. Een uniek verhaal waarin duidelijk wordt wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze doen wat ze doen. Het vertelt het echte verhaal van Aaveste Verzekeringen & Uitvaartzorg en dat maakt de organisatie origineel.

Nieuwe website voor Janse Afbouw Hedel

Janse Afbouw uit Hedel was op zoek naar een nieuwe website inclusief nieuwe SEO geschreven teksten. De website is geoptimaliseerd voor google en heeft een snelle laadtijd. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website zoals teksten en afbeeldingen wijzigen.

Website voor Mondhygienepraktijk Schijndel

Wij hebben voor mondhygiënepraktijk Schijndel een nieuwe website mogen ontwerpen in een modern jasje. De website is SEO geoptimaliseerd en gebouwd in WordPress. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website.

Restyling website Wandproject

Wandproject is al een aantal jaren klant van Top-Webdesign. We hebben de oude website een restyling gegeven en tevens kunnen ze nu hun eigen producten verkopen in de ingebouwde webshop. Alle teksten zijn opnieuw SEO geschreven en geoptimaliseerd voor Google.

Webshop A Message with a Bottle online

Wil jij iemand oprecht verrassen met een betekenisvol cadeau? Inclusief een handgeschreven kaart met pakkende boodschap. A Message with a Bottle biedt een aantal originele verrassingspakketten met een bijzonder inhoud. Deze webshop is gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce.

Eerste webshop van 2021 online

Bij DWÆRS willen ze niet standaard zijn en daarom zijn we vooral op zoek naar het 13e in het dozijn product. Mooie, bijzondere en betaalbare woonaccessoires voor elk interieur. Wij hebben een moderne WordPress webshop mogen bouwen voor DWÆRS.

Ervaringen Webdesign

Ervaringen van klanten van Top-Webdesign.nl

Reviews Webdesign

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen klanten onze verschillende diensten ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Klanten kunnen bij ons reageren op Google, Facebook en hier op de website. Beschik jij niet over een Google en/of Facebook account? Ben je toch tevreden? Stuur de review naar ons toe zodat wij kunnen zorgen voor een vermelding op de website.
Zijn er punten die verbeterd kunnen worden? Geef dit ook door aan ons, zodat we hieraan kunnen werken. Bij ons staat service in een hoog vaandel.

FAcebook Reviews

Top-Webdesign.nl
5.0
Based on 14 reviews
aangedreven door Facebook
Patricia Van Gerven Peters
Patricia Van Gerven Peters
2020-10-02T07:30:45+0000
Al 4 jaar na volle tevredenheid onze webshop ( Patricialuxelingerieoutlet 👙) bij Henry En ook het onderhoud Top service 👍
Marjolein Het Lam
Marjolein Het Lam
2020-07-19T20:46:50+0000
Henry heeft goed begrepen hoe onze nieuwe website er uit zou moeten zien. We gaven hem drie woorden en drie kleuren en genieten sinds enkele dagen van onze mooie nieuwe website gemazeilmakerij.nl Een... compliment aan jou Henry!lees meer
Mark Valentijn
Mark Valentijn
2020-03-19T09:06:58+0000
Henry, van Top-Webdesign, heeft voor ons de nieuwe website gebouwd en dat is werkelijk top gegaan!! De kwaliteit, communicatie en het nakomen van iedere afspraak is zoals iedere klant dat graag wil.... Een echte aanrader!!! Henry denkt mee, geeft advies waar nodig en gaat voor het beste eindresultaat. Daarom geef ik Henry van Top-Webdesign met veel plezier 5 sterren!!!lees meer
Robbie Reinders
Robbie Reinders
2020-01-14T15:10:44+0000
Top service!Fijn gesprek gehad en begreep meteen wat wij wilden.Mooie website met webshop gebouwd en top ondersteuning gegeven na de oplevering.
Johannes Lorsé
Johannes Lorsé
2019-04-05T11:35:15+0000
Namens Tree of Life wil ik graag Top-Webdesign.nl aanbevelen! Na diverse gesprekken te hebben gevoerd met andere webdesigners hebben wij gekozen om met Henry van Top-Webdesign.nl in zee te gaan. De... klik was er vanaf de eerste minuut en daarnaast was hij ook nog eens veel goedkoper dan de andere webdesignbureau's. De offerte was erg duidelijk en transparant en het uiteindelijke resultaat is helemaal hoe wij het voor ogen hadden. Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Neem gerust contact met Top-Webdesign.nl op.lees meer
Joan Klooster
Joan Klooster
2019-03-04T08:54:54+0000
Henry heeft mij enorm goed geholpen en een website gebouwd die helemaal aansluit bij mijn wensen. De samenwerking verliep erg soepel en voor ik het wist was de site klaar! Ook heeft hij mij erg... duidelijk uitgelegd hoe ik zelf veranderingen in de site kan doorvoeren. Ik ben een tevreden klant!lees meer
Patrick van Meersbergen
Patrick van Meersbergen
2018-11-14T17:35:04+0000
Top-webdesign heeft voor mij een website gemaakt die overzichtelijk en duidelijk is. De communicatie ging vlot en de lijntjes waren kort. Ook de hosting van de website heb ik bij Top-webdesign... ondergebracht. De gehele verhuizing van de website hebben zij keuring op zich genomen. Ik beveel iedereen Top-webdesign aan!lees meer
Robin Van de Wiel
Robin Van de Wiel
2018-09-19T11:08:54+0000
Top website geworden fijne samen werking met henry en zeker deskundig bedankt voor de site 👍🏻
Bram Smits
Bram Smits
2018-04-22T19:31:52+0000
Henry van Top-Webdesign heeft voor mij een top-website gemaakt. Tijdens dit proces hield hij erg goed contact. Hij begreep wat ik wilde met mijn website en heeft alles direct aangepast waar nodig:... erg fijn om zo snel te kunnen schakelen en weer 'in business' te zijn: klasse Henry en veel dank hiervoor.lees meer
Clemens van Bracht
Clemens van Bracht
2018-01-28T18:29:27+0000
Het werd tijd om onze website te vernieuwen en aangezien wij veel goede verhalen hadden gehoord over Top-Webdesign was een gesprek snel gemaakt. Zij maakten onlangs voor de Deurzakkers de nieuwe... website. Wij, Clemens en Willem, zijn er zeer tevreden over.lees meer
Frank V Schijndel
Frank V Schijndel
2017-11-10T15:42:07+0000
Top-Webdesign heeft voor ons een nieuwe site gemaakt.Onze oude site bleek verouderd en moest geheel vervangen worden.Mijn dochter Cindy hoorde dit, en gaf mij meteen te horen dat ik moest kiezen... voor Top-WebdesignOmdat mijn dochter ook haar website daar had laten maken. (mensenenmogelijkheden)en was daar zo enthousiast over dat ik meteen de telefoon heb gepakt en de eigenaar Henry heb gebeld.Kortom we hebben nu al een nieuwe site en zijn uiterst tevreden over het resultaat, alles ging heel rap en snelen de prijs is ook heel aantrekkelijk. Wat wil je nog meer. Onze complimenten aan Top-Webdesignmet vriendelijke groeten Frank v SchijndelA.S.I. Productie.lees meer
Bob Vd Loo
Bob Vd Loo
2017-09-11T17:42:45+0000
Hele fijne manier van werken . Komt afspraken na , en denkt mee met de klant . Super Henry !!!!! Namens loodgietersbedrijf Bob van der loo , hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking . ��
Paul van Balen
Paul van Balen
2017-09-09T18:47:43+0000
Vanaf de intake t/m de eindevaluatie heb ik Henry als zeer professioneel, creatief, flexibel en vakkundig ervaren. Doordat hij echt luisterde wist hij relatief snel een zeer professionele site te... bouwen. Nogmaals dank Henry.lees meer
Henry Brouwers
Henry Brouwers
2016-06-15T07:21:47+0000
Volgende beoordelingen
Webdesign, Webdesign Den Bosch

Reviews Website

Helemaal gelukkig met mijn website! Henry heeft goed geluisterd naar mijn wensen en een website gebouwd die goed bij mij aansluit en waar ik voor sta. Ook waren de lijntjes kort en werd er snel gereageerd op mails. Goede service en klantgerichtheid. Henry bedankt!

Zet Koers Coaching & Training
Patricia Smeets

We zijn geweldig en snel geholpen door Henry van Top-Webdesign. Onze website ziet er weer mooi en up-to-date uit. Ondanks COVID-19 was hij geheel in staat om enkel via email/telefoon contact een top website te leveren.

Shintori
Dereck Yang

Top Webdesign uit Rosmalen is een goed bedrijf, vlot van samenwerking en verstand van zaken. Toen wij door omstandigheden de hulp nodig hadden van Henry, was deze vlot, kwam snel in actie en dacht ook met ons mee. Albert verzorgt voor ons de Google Ads campagnes.
Wij zijn blij met het eindresultaat en bevelen Top-Webdesign aan. Een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

RoKeGa Betonspecialist
Dennis Reuser

Top bedrijf. Goede communicatie en begeleiding en lekker korte lijnen. Gewoon een goede websitebouwer die een stapje meer doet voor de klant. Henry heeft samen met Albert onze WebApp gebouwd die weer los staat van de website. Onze Google campagnes worden ook goed geregeld door deze twee heren. Wij zijn super tevreden over alle geleverde diensten.

Pennings Akoestisch Afbouwen
Ton Pennings

Goed en snel ontvangst, persoonlijke hulp en snelle reacties per mail. Henry is goed in wat hij doet en dat is websites bouwen. Zeer tevreden over het eindresultaat, professionele uitstraling en alles geregeld van A tot Z en dat alles zonder kopzorgen. Bedankt Henry!

Tibosch Autobedrijf
Kick Visser

Na een korte oriëntatie hebben wij voor Top-webdesign.nl gekozen om voor ons een nieuwe website te maken. Het was voor ons belangrijk dat deze technisch goed zou samenwerken met onze back office en dat de look & feel echt bij ons zou passen. Beide zijn zeer goed gelukt. Wij zijn zeer tevreden met onze website.

Jobmatchers
Edwin & Martin

Top-Webdesign.nl heeft voor ons een nieuwe site gemaakt. Onze oude site bleek verouderd en moest geheel vervangen worden. Mijn dochter Cindy hoorde dit, en gaf mij meteen te horen dat ik moest kiezen voor Top-Webdesign uit Den Bosch. Omdat mijn dochter ook haar website daar had laten maken. Ze was daar zo enthousiast over dat ik meteen de telefoon heb gepakt en de eigenaar Henry heb gebeld. Kortom we hebben nu al een nieuwe site en zijn uiterst tevreden over het resultaat, alles ging heel rap en snel en de prijs is ook heel aantrekkelijk. Wat wil je nog meer? Onze complimenten aan Top-Webdesign.nl.

ASI Productiebedrijf
Frank van Schijndel

Na een hoop problemen met mijn vorige webdesigner ben ik terecht gekomen bij Top-Webdesign. Wat een verademing! Henry heeft vakkundig en in recordtempo een nieuwe site voor me gemaakt. Ook loopt de hosting en domeinnaam daar. Het resultaat mag er zijn! Over de werking en zichtbaarheid op Google hoef ik me geen zorgen meer te maken dankzij het maandelijks onderhoud. De naam zegt het al, Top-Webdesign.nl is Top!

Sanne's Voetique
Sanne Kersten

Top-Webdesign.nl heeft van het begin tot het eind aan onze verwachtingen voldaan. Er wordt tijdens het traject meegedacht en alles wordt uit handen genomen. Een absolute aanrader voor het bouwen van een nieuwe website. Inmiddels is onze 2e website ook door Top-Webdesign gebouwd en verzorgen ze het onderhoud aan beide websites.

Wijssens Financieel Advies
Karel Jan van Wijlen

Het werd tijd om onze website te vernieuwen en aangezien wij veel goede verhalen hadden gehoord over Top-Webdesign was een afspraak snel gemaakt. Zij maakten onlangs voor de Deurzakkers de nieuwe website. Wij, Clemens en Willem, zijn er zeer tevreden over.

De Deurzakkers
Clemens van Bracht & Willem van Schijndel

Na twee andere gesprekken met webdesigners ben ik uitgekomen bij Top-Webdesign.nl om mijn website in zijn geheel te vernieuwen. In tegenstelling tot de andere twee gesprekken was het bij Henry direct duidelijk waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten. Alles is verlopen zoals Henry mij heeft voorgehouden en ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. De samenwerking met Top-Webdesign.nl was erg prettig. Henry is duidelijk, eerlijk, snel en bovenal een vakman. Ik kan eenieder Top-Webdesign.nl ten zeerste aanbevelen!

Fysio Kroes
Michiel Kroes

Henry van Top-webdesign.nl is een creatieve webdesigner die meedenkt en oplossingen aandraagt. Hij is steeds op zoek om zijn werk waar dan ook te perfectioneren. Voor duo & trio The Band heeft Top-webdesign.nl een geweldige site afgeleverd met een goede vindbaarheid in Google.

Duo The Band
Ferdie & Henry

Een super tevreden klant! Van offerte stadium tot oplevering van de website met goede en duidelijke informatie. Bij vragen altijd een snelle response op de gestelde vragen, kortom een mooie webshop voor een goede prijs.

Patricia's Luxe Lingerie Outlet
Patricia

Henry is een prettige en professionele WordPress specialist , die in staat is de soms wat brede wensen van mij te vertalen naar toepasbare en betaalbare oplossingen.

Finpartner Polisbeheer
Erik Arts

Top-webdesign heeft voor Draagtassenopmaat.nl een prima prestatie geleverd. De site is overzichtelijk en geschikt voor alle apparaten. Ook de samenwerking was prima, nooit een vraag teveel of lastig. De site was zeer snel in de lucht en de uitleg was ook heel duidelijk. Henry hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Draagtassen op maat
Harry Kortland

error: Content is beschermd!