073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Restyling website Wandproject

Wandproject is al een aantal jaren klant van Top-Webdesign. We hebben de oude website een restyling gegeven en tevens kunnen ze nu hun eigen producten verkopen in de ingebouwde webshop. Alle teksten zijn opnieuw SEO geschreven en geoptimaliseerd voor Google.

Webshop A Message with a Bottle online

Wil jij iemand oprecht verrassen met een betekenisvol cadeau? Inclusief een handgeschreven kaart met pakkende boodschap. A Message with a Bottle biedt een aantal originele verrassingspakketten met een bijzonder inhoud. Deze webshop is gebouwd in WordPress in combinatie met Woocommerce.

Eerste webshop van 2021 online

Bij DWÆRS willen ze niet standaard zijn en daarom zijn we vooral op zoek naar het 13e in het dozijn product. Mooie, bijzondere en betaalbare woonaccessoires voor elk interieur. Wij hebben een moderne WordPress webshop mogen bouwen voor DWÆRS.

Nieuwe website voor Royaal Dakonderhoud

Royaal Dakonderhoud heeft gekozen voor Top-Webdesign.nl als partner. Op zoek naar een dakdekker? Kies voor Royaal Dakonderhoud. Wij hebben een moderne website mogen realiseren voor Royaal Dakonderhoud. Tevens zijn alle teksten SEO geschreven voor een betere ranking in de zoekmachines.

Website Holweg.nl online

Nieuwe website gebouwd voor Holweg Cargo service. Sinds 1 januari 2013 is deze onderneming weer actief in de transportwereld. Een nieuwe naam met een vertrouwde smaak.

‘One page’ website LCsH

Website LCsH is online.
LCsH is een gevestigde naam in transport en logistiek in de regio. Maar wel met een ruime ervaring. Met de slogan “Uw vervoer is ons vak”nemen we u de zorg van uw fysieke goederenstromen uit handen.
Voor LCsH hebben we een simpele maar strakke ‘one page’  website mogen realiseren. Alle informatie is te vinden op één pagina, met wel een menu om snel te kunnen navigeren op de pagina.

Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen tijdens Corona crisis Het coronavirus heeft een enorme invloed op de economie en het lijkt erop dat we de komende maanden hier nog rekening mee moeten houden. Veel ondernemers kiezen op dit moment ervoor om hun huidige website uit te breiden met...

Onze nieuwe website is online

Nieuwe website Top-Webdesign.nl Onze eigen website was al ruime tijd aan vervanging toe, door drukte kwam het er steeds maar niet van. Wij zijn trots op onze nieuwe website en erg blij met het eindresultaat. Een moderne website die erg overzichtelijk is zowel op...

Website gebouwd voor Ank Mooren

Ank Mooren schrijft gedichten, verhalen, theaterstukken, columns en artikelen. Voor verschillende (amateur) theatergezelschappen schreef ze theaterstukken die ook uitgevoerd zijn. Het project ‘Afscheid nemen van een pand: Huize Ter Weer in Heeswijk-Dinther’ waarvoor...

Gema zeilmakerij is online!

Sinds 1991 is Gema Zeilmakerij actief als zeilmakerij en is inmiddels een ruim begrip in deze wereld. Het begon allemaal met het vervaardigen van marktzeilen, aanverwante artikelen en de verkoop van parasols. Gema Zeilmakerij uit Empel ('s-Hertogenbosch) heeft...

Ervaringen Webdesign

Ervaringen van klanten van Top-Webdesign.nl

Reviews Webdesign

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen klanten onze verschillende diensten ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Klanten kunnen bij ons reageren op Google, Facebook en hier op de website. Beschik jij niet over een Google en/of Facebook account? Ben je toch tevreden? Stuur de review naar ons toe zodat wij kunnen zorgen voor een vermelding op de website.
Zijn er punten die verbeterd kunnen worden? Geef dit ook door aan ons, zodat we hieraan kunnen werken. Bij ons staat service in een hoog vaandel.

Google Reviews

Top-Webdesign.nl | Wordpress Websites | Webshops
5.0
Gebaseerd op 29 recensies
powered by Google
Joyce vV
Joyce vV
10:58 03 Jan 21
Een klantvriendelijke, responsive website laten maken? Dan is Henry van Top Webdesign je man. Als SEO tekstschrijver heb ik al enkele jaren een vaste samenwerking met Top Webdesign: de communicatie is altijd helder en de websites die hij aflevert... zijn altijd top. Zeker een aanrader!lees meer
Royaal Dak Onderhoud
Royaal Dak Onderhoud
17:52 11 Dec 20
Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.
Kim Verbeek
Kim Verbeek
17:56 23 Nov 20
Het is heel prettig samenwerken met Henry. Hij werkt snel en reageert altijd snel op vragen/opmerkingen. Aanrader als je een mooie website/webshop wil laten maken!
Retail Professionals
Retail Professionals
14:20 08 Sep 20
Een hele prettige en professionele manier van communiceren. Ze denken met je mee wat leidt tot mooie resultaten. Lekker laagdrempelig wat de samenwerking ten goede komt.
Joel Langenhuijsen
Joel Langenhuijsen
08:52 02 Sep 20
Heb een aantal jaar geleden me website laten maken door Top webdesign, dit was precies gedaan zoals ik wou. Door de jaren heen veel dingen gewijzigd om bij de tijd te blijven,ook hier erg tevreden over hoe snel dit gedaan word en de communicatie... daar in. Echte aanrader!lees meer
Lambert Becks
Lambert Becks
15:25 01 Sep 20
Fijn samenwerken met Top-Webdesign. Die jongens weten wat een ondernemer wil, denken mee, zijn flexibel. Mooi product gemaakt samen. Thanks!
Ben van Hoof
Ben van Hoof
12:24 31 Aug 20
I have been a satisfied customer at Top-Webdesign.nl for a number of years with my unblocking company OBR Rosmalen. I am very satisfied with the services provided. The website functions well and also have all SEO texts written. Highly recommended... for your website including hosting.lees meer
William van Stuijvenberg
William van Stuijvenberg
15:39 21 Jul 20
Snel en klantvriendelijk, in korte tijd een kwalitatief goede update van de site opgeleverd
YHY
YHY
21:03 18 May 20
We zijn geweldig en snel geholpen door Henry van Top-Webdesign. Ons website ziet er weer mooi en up-to-date uit. Ondanks COVID-19 was hij geheel in staat om enkel via email/telefoon contact een top website te leveren.
Mark Valentijn
Mark Valentijn
08:20 17 Mar 20
Henry, van Top-Webdesign, heeft voor ons de nieuwe website gebouwd en dat is werkelijk top gegaan!! De kwaliteit, communicatie en het nakomen van iedere afspraak is zoals iedere klant dat graag wil. Een echte aanrader!!! Henry denkt mee, geeft... advies waar nodig en gaat voor het beste eindresultaat. Daarom geef ik Henry van Top-Webdesign met veel plezier 5 sterren!!!lees meer
Bob van der loo
Bob van der loo
21:19 31 Jan 20
Super bedrijf . duidelijk met afspraken , komt afspraken na . Wij zijn echt super tevreden . Wij raden Top-Webdesign zeker aan . Nogmaals bedankt voor jullie super werk. Groeten een heel tevreden klant.
Fysiotherapie Smits
Fysiotherapie Smits
08:37 19 Dec 19
Henry van Top-Webdesign heeft voor mij een 'Top-Website' gemaakt. Tijdens dit proces hield hij erg goed contact. Hij begreep wat ik wilde met mijn website en heeft alles direct aangepast waar nodig: erg fijn om zo snel te kunnen schakelen en weer... 'in business' te zijn: klasse Henry en veel dank hiervoor. Tevens zijn de SEO teksten geschreven en loopt er een Google Ads campagnelees meer
Volgende beoordelingen

FAcebook Reviews

Top-Webdesign.nl
5.0
Based on 14 reviews
aangedreven door Facebook
Patricia Van Gerven Peters
Patricia Van Gerven Peters
2020-10-02T07:30:45+0000
Al 4 jaar na volle tevredenheid onze webshop ( Patricialuxelingerieoutlet 👙) bij Henry En ook het onderhoud Top service 👍
Marjolein Het Lam
Marjolein Het Lam
2020-07-19T20:46:50+0000
Henry heeft goed begrepen hoe onze nieuwe website er uit zou moeten zien. We gaven hem drie woorden en drie kleuren en genieten sinds enkele dagen van onze mooie nieuwe website gemazeilmakerij.nl Een... compliment aan jou Henry!lees meer
Mark Valentijn
Mark Valentijn
2020-03-19T09:06:58+0000
Henry, van Top-Webdesign, heeft voor ons de nieuwe website gebouwd en dat is werkelijk top gegaan!! De kwaliteit, communicatie en het nakomen van iedere afspraak is zoals iedere klant dat graag wil.... Een echte aanrader!!! Henry denkt mee, geeft advies waar nodig en gaat voor het beste eindresultaat. Daarom geef ik Henry van Top-Webdesign met veel plezier 5 sterren!!!lees meer
Robbie Reinders
Robbie Reinders
2020-01-14T15:10:44+0000
Top service!Fijn gesprek gehad en begreep meteen wat wij wilden.Mooie website met webshop gebouwd en top ondersteuning gegeven na de oplevering.
Johannes Lorsé
Johannes Lorsé
2019-04-05T11:35:15+0000
Namens Tree of Life wil ik graag Top-Webdesign.nl aanbevelen! Na diverse gesprekken te hebben gevoerd met andere webdesigners hebben wij gekozen om met Henry van Top-Webdesign.nl in zee te gaan. De... klik was er vanaf de eerste minuut en daarnaast was hij ook nog eens veel goedkoper dan de andere webdesignbureau's. De offerte was erg duidelijk en transparant en het uiteindelijke resultaat is helemaal hoe wij het voor ogen hadden. Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Neem gerust contact met Top-Webdesign.nl op.lees meer
Joan Klooster
Joan Klooster
2019-03-04T08:54:54+0000
Henry heeft mij enorm goed geholpen en een website gebouwd die helemaal aansluit bij mijn wensen. De samenwerking verliep erg soepel en voor ik het wist was de site klaar! Ook heeft hij mij erg... duidelijk uitgelegd hoe ik zelf veranderingen in de site kan doorvoeren. Ik ben een tevreden klant!lees meer
Patrick van Meersbergen
Patrick van Meersbergen
2018-11-14T17:35:04+0000
Top-webdesign heeft voor mij een website gemaakt die overzichtelijk en duidelijk is. De communicatie ging vlot en de lijntjes waren kort. Ook de hosting van de website heb ik bij Top-webdesign... ondergebracht. De gehele verhuizing van de website hebben zij keuring op zich genomen. Ik beveel iedereen Top-webdesign aan!lees meer
Robin Van de Wiel
Robin Van de Wiel
2018-09-19T11:08:54+0000
Top website geworden fijne samen werking met henry en zeker deskundig bedankt voor de site 👍🏻
Bram Smits
Bram Smits
2018-04-22T19:31:52+0000
Henry van Top-Webdesign heeft voor mij een top-website gemaakt. Tijdens dit proces hield hij erg goed contact. Hij begreep wat ik wilde met mijn website en heeft alles direct aangepast waar nodig:... erg fijn om zo snel te kunnen schakelen en weer 'in business' te zijn: klasse Henry en veel dank hiervoor.lees meer
Clemens van Bracht
Clemens van Bracht
2018-01-28T18:29:27+0000
Het werd tijd om onze website te vernieuwen en aangezien wij veel goede verhalen hadden gehoord over Top-Webdesign was een gesprek snel gemaakt. Zij maakten onlangs voor de Deurzakkers de nieuwe... website. Wij, Clemens en Willem, zijn er zeer tevreden over.lees meer
Frank V Schijndel
Frank V Schijndel
2017-11-10T15:42:07+0000
Top-Webdesign heeft voor ons een nieuwe site gemaakt.Onze oude site bleek verouderd en moest geheel vervangen worden.Mijn dochter Cindy hoorde dit, en gaf mij meteen te horen dat ik moest kiezen... voor Top-WebdesignOmdat mijn dochter ook haar website daar had laten maken. (mensenenmogelijkheden)en was daar zo enthousiast over dat ik meteen de telefoon heb gepakt en de eigenaar Henry heb gebeld.Kortom we hebben nu al een nieuwe site en zijn uiterst tevreden over het resultaat, alles ging heel rap en snelen de prijs is ook heel aantrekkelijk. Wat wil je nog meer. Onze complimenten aan Top-Webdesignmet vriendelijke groeten Frank v SchijndelA.S.I. Productie.lees meer
Bob Vd Loo
Bob Vd Loo
2017-09-11T17:42:45+0000
Hele fijne manier van werken . Komt afspraken na , en denkt mee met de klant . Super Henry !!!!! Namens loodgietersbedrijf Bob van der loo , hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking . ��
Paul van Balen
Paul van Balen
2017-09-09T18:47:43+0000
Vanaf de intake t/m de eindevaluatie heb ik Henry als zeer professioneel, creatief, flexibel en vakkundig ervaren. Doordat hij echt luisterde wist hij relatief snel een zeer professionele site te... bouwen. Nogmaals dank Henry.lees meer
Henry Brouwers
Henry Brouwers
2016-06-15T07:21:47+0000
Volgende beoordelingen

Reviews Website

Helemaal gelukkig met mijn website! Henry heeft goed geluisterd naar mijn wensen en een website gebouwd die goed bij mij aansluit en waar ik voor sta. Ook waren de lijntjes kort en werd er snel gereageerd op mails. Goede service en klantgerichtheid. Henry bedankt!

Zet Koers Coaching & Training
Patricia Smeets

We zijn geweldig en snel geholpen door Henry van Top-Webdesign. Onze website ziet er weer mooi en up-to-date uit. Ondanks COVID-19 was hij geheel in staat om enkel via email/telefoon contact een top website te leveren.

Shintori
Dereck Yang

Top Webdesign uit Rosmalen is een goed bedrijf, vlot van samenwerking en verstand van zaken. Toen wij door omstandigheden de hulp nodig hadden van Henry, was deze vlot, kwam snel in actie en dacht ook met ons mee. Albert verzorgt voor ons de Google Ads campagnes.
Wij zijn blij met het eindresultaat en bevelen Top-Webdesign aan. Een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

RoKeGa Betonspecialist
Dennis Reuser

Top bedrijf. Goede communicatie en begeleiding en lekker korte lijnen. Gewoon een goede websitebouwer die een stapje meer doet voor de klant. Henry heeft samen met Albert onze WebApp gebouwd die weer los staat van de website. Onze Google campagnes worden ook goed geregeld door deze twee heren. Wij zijn super tevreden over alle geleverde diensten.

Pennings Akoestisch Afbouwen
Ton Pennings

Goed en snel ontvangst, persoonlijke hulp en snelle reacties per mail. Henry is goed in wat hij doet en dat is websites bouwen. Zeer tevreden over het eindresultaat, professionele uitstraling en alles geregeld van A tot Z en dat alles zonder kopzorgen. Bedankt Henry!

Tibosch Autobedrijf
Kick Visser

Na een korte oriëntatie hebben wij voor Top-webdesign.nl gekozen om voor ons een nieuwe website te maken. Het was voor ons belangrijk dat deze technisch goed zou samenwerken met onze back office en dat de look & feel echt bij ons zou passen. Beide zijn zeer goed gelukt. Wij zijn zeer tevreden met onze website.

Jobmatchers
Edwin & Martin

Top-Webdesign.nl heeft voor ons een nieuwe site gemaakt. Onze oude site bleek verouderd en moest geheel vervangen worden. Mijn dochter Cindy hoorde dit, en gaf mij meteen te horen dat ik moest kiezen voor Top-Webdesign uit Den Bosch. Omdat mijn dochter ook haar website daar had laten maken. Ze was daar zo enthousiast over dat ik meteen de telefoon heb gepakt en de eigenaar Henry heb gebeld. Kortom we hebben nu al een nieuwe site en zijn uiterst tevreden over het resultaat, alles ging heel rap en snel en de prijs is ook heel aantrekkelijk. Wat wil je nog meer? Onze complimenten aan Top-Webdesign.nl.

ASI Productiebedrijf
Frank van Schijndel

Na een hoop problemen met mijn vorige webdesigner ben ik terecht gekomen bij Top-Webdesign. Wat een verademing! Henry heeft vakkundig en in recordtempo een nieuwe site voor me gemaakt. Ook loopt de hosting en domeinnaam daar. Het resultaat mag er zijn! Over de werking en zichtbaarheid op Google hoef ik me geen zorgen meer te maken dankzij het maandelijks onderhoud. De naam zegt het al, Top-Webdesign.nl is Top!

Sanne's Voetique
Sanne Kersten

Top-Webdesign.nl heeft van het begin tot het eind aan onze verwachtingen voldaan. Er wordt tijdens het traject meegedacht en alles wordt uit handen genomen. Een absolute aanrader voor het bouwen van een nieuwe website. Inmiddels is onze 2e website ook door Top-Webdesign gebouwd en verzorgen ze het onderhoud aan beide websites.

Wijssens Financieel Advies
Karel Jan van Wijlen

Het werd tijd om onze website te vernieuwen en aangezien wij veel goede verhalen hadden gehoord over Top-Webdesign was een afspraak snel gemaakt. Zij maakten onlangs voor de Deurzakkers de nieuwe website. Wij, Clemens en Willem, zijn er zeer tevreden over.

De Deurzakkers
Clemens van Bracht & Willem van Schijndel

Na twee andere gesprekken met webdesigners ben ik uitgekomen bij Top-Webdesign.nl om mijn website in zijn geheel te vernieuwen. In tegenstelling tot de andere twee gesprekken was het bij Henry direct duidelijk waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten. Alles is verlopen zoals Henry mij heeft voorgehouden en ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. De samenwerking met Top-Webdesign.nl was erg prettig. Henry is duidelijk, eerlijk, snel en bovenal een vakman. Ik kan eenieder Top-Webdesign.nl ten zeerste aanbevelen!

Fysio Kroes
Michiel Kroes

Henry van Top-webdesign.nl is een creatieve webdesigner die meedenkt en oplossingen aandraagt. Hij is steeds op zoek om zijn werk waar dan ook te perfectioneren. Voor duo & trio The Band heeft Top-webdesign.nl een geweldige site afgeleverd met een goede vindbaarheid in Google.

Duo The Band
Ferdie & Henry

Een super tevreden klant! Van offerte stadium tot oplevering van de website met goede en duidelijke informatie. Bij vragen altijd een snelle response op de gestelde vragen, kortom een mooie webshop voor een goede prijs.

Patricia's Luxe Lingerie Outlet
Patricia

Henry is een prettige en professionele WordPress specialist , die in staat is de soms wat brede wensen van mij te vertalen naar toepasbare en betaalbare oplossingen.

Finpartner Polisbeheer
Erik Arts

Top-webdesign heeft voor Draagtassenopmaat.nl een prima prestatie geleverd. De site is overzichtelijk en geschikt voor alle apparaten. Ook de samenwerking was prima, nooit een vraag teveel of lastig. De site was zeer snel in de lucht en de uitleg was ook heel duidelijk. Henry hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Draagtassen op maat
Harry Kortland

 
error: Content is beschermd!