WordPress Website

WordPress is een van de betere en betrouwbaarste CMS systeem dat er is

Website laten bouwen

Je bent op zoek naar een succesvolle professionele website? Een website die bijdraagt aan de doelstelling van je bedrijf? Laat je website door een team van professionals bouwen, vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Top-Webdesign.nl of bel tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG). Wij werken met Elementor Pro of DIVI builder.
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

Wat is een WordPress website?

Het bouwen van een WordPress website opent een wereld van mogelijkheden voor je online aanwezigheid en vindbaarheid. WordPress staat bekend als een van de meest gerenommeerde en betrouwbare contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. Met de mogelijkheid om het volledig in het Nederlands in te stellen, biedt WordPress je de flexibiliteit om zelfstandig aanpassingen te maken aan je website. Dit maakt het niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook uiterst efficiënt voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

De structuur van een WordPress website begint met een basissetup, die vervolgens uitgebreid kan worden met maatwerk of diverse plugins. Deze plugins stellen je in staat om de website volledig naar eigen wens aan te passen, met talloze functionaliteiten tot je beschikking. Zodra je website live is, biedt WordPress je de eenvoud om zelf aanpassingen door te voeren, snel en moeiteloos. Na de oplevering van je website, bieden wij een persoonlijke uitleg bij ons op kantoor in Rosmalen, zodat je volledig zelfstandig je website kunt beheren en toekomstige kosten kunt besparen.

WordPress updates

WordPress wijzigt constant, waardoor je website altijd up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen en functionaliteiten. Regelmatig onderhoud aan thema’s en plugins is daarom erg belangrijk. Mocht dit technische aspect je overweldigen, staan wij van Top-webdesign.nl klaar om je te ondersteunen. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan, zodat je WordPress website of webshop altijd optimaal blijft presteren.

Als je overweegt een WordPress website te laten bouwen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites die niet alleen voldoen aan jouw specifieke wensen, maar ook geoptimaliseerd zijn voor de beste zoekmachineprestaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen met het bouwen van jouw ideale WordPress website.

Een website laten bouwen?

Hoe gaat dit proces in zijn werk, bekijk het in onderstaande video. Van de eerste afspraak tot de uiteindelijke oplevering van de website of webshop.

Heb jij interesse in een website?

Webdesign Den Bosch

Mobiele (responsive) website

Bij het bouwen van een WordPress website, zetten we bij Top-Webdesign sterk in op responsiviteit. Een responsive website is erg belangrijk in de hedendaagse digitale wereld, waarin gebruikers via diverse apparaten toegang zoeken tot content. Onze standaardaanpak omvat de implementatie van een responsive thema, dat automatisch de schermgrootte en het apparaat detecteert waarmee de website wordt bekeken. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw WordPress website perfect wordt weergegeven op elk apparaat, of het nu een desktop, laptop, tablet, of mobiele telefoon is.

Experts in het ontwerpen van mobiele versies

Onze expertise in het realiseren van elk ontwerp binnen een responsive kader betekent dat wij jouw visie nauwkeurig kunnen vertalen naar een functionele aantrekkelijke website. Heb je specifieke wensen voor de mobiele weergave in vergelijking met de desktopversie? Geen probleem. Wij bieden de flexibiliteit om aan deze behoeften te voldoen en kunnen zelfs maatwerk ontwerpen naadloos integreren in een werkende WordPress website voor zowel desktop als mobiel..

Het laten bouwen van een WordPress website door ons betekent kiezen voor een toegankelijke, gebruiksvriendelijke site die geoptimaliseerd is voor alle gebruikers, ongeacht hun apparaat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw ideale WordPress website.

Wat kost een website?

De investering in het laten bouwen van een WordPress website varieert sterk, afhankelijk van verschillende belangrijke factoren. Hoe uitgebreid moet je site worden in termen van het aantal pagina’s? Lever je zelf de afbeeldingen aan, of heb je onze hulp nodig bij het selecteren van kwalitatieve stockfoto’s inclusief licentie? Daarnaast speelt de content een cruciale rol: wil je dat wij zorgen voor SEO-geoptimaliseerde teksten? Voor deze belangrijke dienst werken we samen met gespecialiseerde SEO-tekstschrijvers die ervoor zorgen dat je content niet alleen aantrekkelijk is, maar ook hoog scoort in Google en andere zoekmachines.

Wanneer je overweegt een WordPress website te laten bouwen, is het belangrijk om een partner te kiezen die niet alleen jouw visie kan vertalen naar een online platform, maar die ook de technische SEO-aspecten begrijpt die cruciaal zijn voor je online succes. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke WordPress website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van jouw specifieke wensen en eisen stellen wij binnen 1 tot 2 dagen een gedetailleerde, vrijblijvende offerte op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de totaal kosten die nodig is voor jouw ideale online aanwezigheid.