WordPress Webshop

Laat een maatwerk WordPress webshop bouwen door Top-Webdesign

Webshop laten bouwen

Ontdek de kracht van een op maat gemaakte WordPress webshop bij Top-Webdesign.nl. Geen kant en klare templates maar een eigen en uniek ontworpen design. Onze webshops blinken uit door hun gestroomlijnde design, snelle laadtijden en optimale Google-zichtbaarheid. Met de innovatieve Yoast SEO-plugin tillen we jouw webshop naar de top van zoekmachineresultaten. De naadloze integratie van WordPress en WooCommerce garandeert een webshop die niet alleen fantastisch werkt, maar ook fantastisch aanvoelt. Laat je digitale ambities werkelijkheid worden – een professioneel team van professionals staat klaar om jouw webshop te realiseren.

Vraag vandaag nog een offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG). Wij werken met Elementor Pro of DIVI builder.
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

Wat is Woocommerce?

WooCommerce is een e-commerce plugin voor WordPress. Deze plugin is gratis te downloaden op woocommerce.com. WooCommerce is ooit begonnen als een simpele plugin, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. Deze plugin zorgt ervoor dat jij je producten kunt verkopen via je webshop.

WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen wereldwijd, en al miljoenen keren gedownload door gebruikers over de hele wereld.
In combinatie met andere (premium) plugins en/of maatwerk zijn er heel veel functionaliteiten mogelijk. Heb je hier vragen over? Plan dan een vrijblijvend gesprek in, zodat wij het e.e.a. kunnen uitleggen.

WordPress is continu in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heb je daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden aan het thema en aan de Woocommerce plugin. Wanneer dat een te technisch verhaal voor je wordt, kun je deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan.

Een website laten bouwen?

Hoe gaat dit proces in zijn werk, bekijk het in onderstaande video. Van de eerste afspraak tot de uiteindelijke oplevering van de website of webshop.

Ja ik heb interesse in een WordPress webshop?

Webshop laten bouwen, Op maat gemaakte webshop

Mobiele (responsive) webshop

Wij bouwen standaard alle woocommerce webshops in een responsive thema. Dit thema herkent met welk apparaat je de webshop bekijkt en past daarop de indeling aan. Op een desktop wil je bijvoorbeeld 4 producten naast elkaar laten zien. Op een mobiele telefoon bijvoorbeeld 2 producten. Heb je een eigen ontwerp van je webshop? In de meeste gevallen kunnen wij dit ontwerp omzetten in een werkende WordPress webshop die goed te bekijken is op een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wat kost een webshop nou eigenlijk?

Technisch gezien komt er bij het bouwen van een webshop veel meer kijken als bij het bouwen van een website. Daarnaast is het afhankelijk van het aantal producten en hoe je deze exact wilt indelen. Wij hanteren geen vaste prijzen voor het bouwen van een webshop. Ben je benieuwd wat jouw webshop gaat kosten? Plan vrijblijvend een afspraak in, aan de hand van je wensen ontvang je vrijblijvend een gratis offerte.