Webdesign Uden

Laat ons je nieuwe website bouwen

WordPress specialist uden

Ben jij op zoek naar een nieuwe website of nieuwe webdesigner? Wil jij je bestaande website laten moderniseren? Schakel Top-Webdesign.nl uit Rosmalen in om je website te laten bouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij de professionals van Webdesign Uden of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren 073 – 648 00 59. Mochten wij de telefoon niet opnemen stuur ons dan een e-mail, wij proberen altijd binnen een paar uur te reageren tijdens kantooruren. Wij zijn werkzaam in geheel Brabant en hebben ook al diverse klanten uit Uden mogen verwelkomen. Ons kantoor bevindt zich in Rosmalen, binnen een half uur kun je al bij ons op kantoor zijn. Hoe makkelijk is dat, een webdesigner in de buurt van Uden. Bij ons is de klant koning!

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG).
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

Website laten maken Uden

Een WordPress website bied je veel mogelijkheden. WordPress is momenteel een van de betere en betrouwbaarste CMS systeem wereldwijd dat er is, daarnaast is het volledig Nederlandstalig in te stellen, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt uitvoeren aan je eigen website. Door de goede basis, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een basis opzet. Door het gebruik van diverse WordPress plugins, kan de website geheel naar wens worden ingezet en zijn veel functionaliteiten mogelijk.
Als de website klaar is, kun jezelf makkelijk en snel aanpassingen doen op je eigen website, dit wordt na oplevering van de website uitgelegd op kantoor in Rosmalen. Zo ben je niet afhankelijk van ons en kun je kosten besparen. Voorheen was Top-Webdesign.nl gevestigd in Den Bosch, sinds 2017 hebben we een kantoor in Rosmalen.

WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en de plugins. Wanneer dat een te technisch verhaal voor je wordt, kun je deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan. Een up-to-date WordPress versie is erg belangrijk en wordt vaak onderschat. 

Webdesign Den Bosch

Webdesigner uit de regio Uden

Website ontwerp in Uden

Wij bouwen standaard alle websites in een WordPress thema waar alle soorten websites mee te bouwen zijn. Dit thema herkent met welk apparaat je de website bekijkt en past daarop de indeling aan. Met dit thema kunnen wij elk ontwerp realiseren. Wil je de mobiele site net wat anders dan de desktop versie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een maatwerk ontwerp? Dit is voor ons geen enkel probleem, in de meeste gevallen kunnen wij de site omzetten in een werkende WordPress website die goed te bekijken is op een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wat kost een WordPress website eigenlijk?

De kosten voor een website zijn afhankelijk van de wensen en functionaliteiten. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan, worden de foto’s die je wilt gebruiken aangeleverd of moeten wij op zoek gaan naar goede (gratis) stockfoto’s? Wil je dat wij ook de SEO teksten schrijven? Hiervoor werken wij samen met een SEO Tekstschrijver die SEO teksten schrijft die goed worden opgenomen in Google en andere zoekmachines. Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten? Wil je vanuit Uden naar Rosmalen komen om de wensen voor je nieuwe website of webshop te bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Top-Webdesign.nl. Binnen 1-2 dagen weet jij wat je nieuwe professionele WordPress website gaat kosten. Als alle benodigde spullen aanwezig zijn, kan een website vaak al binnen 2 weken online zijn. Afhankelijk van de drukte van dat moment.

error: Content is beschermd!