Webdesign Rosmalen

Op zoek naar een webdesign bedrijf uit Rosmalen nabij Den Bosch?

Webdesigner uit Rosmalen

Je bent op zoek naar een succesvolle professionele website? Een website die bijdraagt aan de doelstelling van je bedrijf? Laat je website door professionals bouwen van Webdesign Rosmalen, vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Top-Webdesign.nl of bel tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.
Wij zijn werkzaam in geheel Brabant en hebben al veel klanten uit Rosmalen in ons klantenbestand. Ons kantoor bevindt zich in Rosmalen nabij ‘s-Hertogenbosch in de Wijk de Overlaet.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG).
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

WordPress website laten bouwen in Rosmalen

Een WordPress website bied je veel mogelijkheden. WordPress is momenteel een van de betere en betrouwbaarste cms (cms-systeem) systeem wereldwijd dat er is, daarnaast is het volledig Nederlandstalig in te stellen, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt uitvoeren aan je eigen website. Door de goede basis, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een basis opzet. Door het gebruik van diverse WordPress plugins, kan de website geheel naar wens worden ingezet en zijn veel functionaliteiten mogelijk.
Als de website klaar is, kun jezelf makkelijk en snel aanpassingen doen op je website, dit wordt na oplevering van de website uitgelegd op kantoor in Rosmalen. Zo ben je niet afhankelijk van ons en kun je kosten besparen. Voorheen was Top-Webdesign.nl gevestigd in Den Bosch in de wijk de Maaspoort.

WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en de plugins. Wanneer dat een te technisch verhaal voor je wordt, kun je deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan.

Heb jij interesse in een WordPress website?

Webdesign Den Bosch

Mobiel (responsive) webdesign Rosmalen

Wij bouwen standaard alle websites in een responsive thema. Dit thema herkent met welk apparaat je de website bekijkt en past daarop de indeling aan. Met dit thema kunnen wij elk ontwerp realiseren. Wil je de mobiele site net wat anders dan de desktop versie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een maatwerk ontwerp? Dit is voor ons geen enkel probleem, in de meeste gevallen kunnen wij de site omzetten in een werkende WordPress website die goed te bekijken is op een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wat kost een WordPress website of webshop?

De kosten voor een website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan, worden de foto’s die je wilt gebruiken digitaal aangeleverd of moeten wij op zoek gaan naar goede stockfoto’s? Wil je dat wij ook de SEO teksten schrijven? Hiervoor werken wij samen met een SEO Tekstschrijver die SEO teksten schrijft die goed worden opgenomen in Google en andere zoekmachines. Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten?  Wil je naar ons kantoor in Rosmalen komen om de wensen voor je nieuwe website te bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Top-Webdesign.nl. Binnen 1-2 dagen weet jij wat je nieuwe professionele website gaat kosten. Wij werken met vaste transparante prijzen. Geen meerwerk facturen achteraf maar één vaste prijs voor jouw website. 

error: Content is beschermd!