Webdesign Geffen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Webdesign Geffen

Webdesign bedrijf uit Geffen. Uw bent op zoek naar een succesvolle website ? Een website die bijdraagt aan de doelstelling van uw bedrijf? Laat ons uw website bouwen! Wij werken vanuit ons kantoor in Rosmalen vlakbij ‘s-Hertogenbosch.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 7.2 + en jQuery.
  • Zelf uw teksten en foto’s wijzigen in een NL-talig CMS systeem.
  • Wij zorgen ervoor dat uw zo hoog mogelijk eindigt in Google (SEO).
  • Wij verzorgen ook uw hosting van uw website tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Uw website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet.
  • Wij verzorgen ook uw nieuwsbrieven, benader uw klanten met een nieuwsbrief.
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel.

WordPress website

Een WordPress website biedt u tal van mogelijkheden binnen de online media. WordPress is momenteel een van de betere en betrouwbaarste cms (content management systeem) systeem dat er is, daarnaast is het volledig Nederlandstalig zodat u eenvoudig zelf aanpassingen kan doen aan uw eigen website. Door de goede basis van het cms, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een modulaire opzet. Door middel van diverse WordPress plugins, kan zo de WordPress website geheel naar wens worden ingezet.
WordPress is gemakkelijk zelf te onderhouden. WordPress blijft zich automatisch met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig een update moet plaatsvinden van het thema en de plugins. Wanneer dat voor u een te technisch verhaal wordt, kunt u deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden.


Responsive website

Verder is het ook fijn aan WordPress dat uw website ook via een tablet of smartphone gemakkelijk te bekijken is. Steeds meer internetverkeer vindt plaats op een mobiele wijze. Juist daarom biedt dat voor u als ondernemer veel voordeel. Zeker omdat er in de toekomst ook steeds meer mobiel gekocht zal gaan worden. Optimale weergave op pc, tablet en smartphone! Uw website past zich automatisch aan op het toestel van uw bezoekers. Hoe dit eruit ziet? Bezoek onze website eens via uw iPad of smartphone en ervaar het zelf!

wordpress[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

error: Content is beschermd!