Webdesign Den Dungen

Laat je WordPress website realiseren door de professionals van Top-Webdesign.nl

WordPress website Den Dungen

Ben jij op zoek naar een website of nieuwe webdesigner uit de buurt van Den Dungen (Maaskantje)? Wil jij je huidige website laten ombouwen of moderniseren? Wij beschikken over de juiste kennis en expertise. Schakel Top-Webdesign.nl uit Rosmalen in om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vraag een gratis offerte aan bij de professionals van Webdesign Den Dungen of bel ons tijdens kantooruren op 073 – 648 00 59. Mochten wij de telefoon niet opnemen stuur ons dan een e-mail. Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren tijdens kantooruren. Wij zijn werkzaam in Noord-Brabant en hebben ook al diverse klanten uit Den Dungen in ons klantenbestand. Wij hebben ons kantoor in Rosmalen, binnen 10 tot 15 minuten minuten kun je al bij ons op kantoor zijn. Hoe makkelijk is dat, een webdesigner in de regio van Den Dungen met verstand van zaken.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ tot en met 8.2 en jQuery.
  • Zelf je teksten en foto's wijzigen in een NL-talig CMS-systeem Frontend (WYSIWYG).
  • Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA).
  • Op alle hosting pakketten ontvang je een gratis SSL certificaat, zodat al het verkeer op je website over een beveiligde verbinding surft.
  • Je website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon.
  • Bij ons krijg je ouderwetse service & support, met een persoonlijke aanpak!

Website ontwerp Den Dungen

Een WordPress website bied je veel mogelijkheden. WordPress is momenteel een van de betere en betrouwbaarste CMS systeem wereldwijd dat er is, daarnaast is het volledig Nederlandstalig in te stellen, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt uitvoeren aan je eigen website. Door de goede basis, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een basis opzet. Door het gebruik van diverse WordPress plugins, kan de website geheel naar wens worden ingezet en zijn veel functionaliteiten mogelijk.
Als de website klaar is, kun jezelf makkelijk en snel aanpassingen doen op je eigen website, dit wordt na oplevering van de website uitgelegd op kantoor in Rosmalen. Zo ben je niet afhankelijk van ons en kun je kosten besparen. Voorheen was Top-Webdesign.nl gevestigd in Den Bosch, sinds 2017 hebben we een kantoor in Rosmalen.

WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en de plugins. Wanneer dat een te technisch verhaal voor je wordt, kun je deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden. Wij bieden verschillende onderhoudsabonnementen aan. Een up-to-date WordPress versie is erg belangrijk en wordt vaak onderschat. 

Webdesign Den Bosch

Webdesigner regio Den Dungen

Mobiel webdesign Den Dungen

Wij bouwen alle websites in een Premium WordPress thema waar alle soorten websites mee te ontwerpen zijn. Dit thema herkent met welk apparaat je de website bekijkt en past daarop de indeling aan. Met dit thema kunnen wij elk ontwerp realiseren. Wil je de mobiele site net wat anders dan de desktop versie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een maatwerk ontwerp? Dit is voor ons geen enkel probleem, in de meeste gevallen kunnen wij de site omzetten in een werkende WordPress website die goed te bekijken is op een desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

De prijs van een website

 De kosten voor een website en/of webshop zijn afhankelijk van de wensen en functionaliteiten die een site moet hebben. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan, worden de foto’s die je wilt gebruiken aangeleverd of moeten wij op zoek gaan naar goede (gratis) stockfoto’s? Wil je dat wij ook de SEO teksten schrijven? Hiervoor werken wij samen met een SEO Tekstschrijver die SEO teksten schrijft die goed worden opgenomen in Google en andere zoekmachines. Ben je benieuwd wat jouw website gaat kosten? Wil je vanuit Den Dungen naar Rosmalen komen om het e.e.a. te bespreken omtrent je nieuwe website of webshop? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Top-Webdesign.nl. Binnen 1-2 dagen weet jij wat je nieuwe professionele website of webshop gaat kosten. Als alle benodigde spullen aanwezig zijn, kan een website in de meeste gevallen al binnen twee weken in de lucht zijn. 

 

error: Content is beschermd!