073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Onze nieuwe website is online

Nieuwe website Top-Webdesign.nl Onze eigen website was al ruime tijd aan vervanging toe, door drukte kwam het er steeds maar niet van. Wij zijn trots op onze nieuwe website en erg blij met het eindresultaat. Een moderne website die erg overzichtelijk is zowel op...

Website gebouwd voor Ank Mooren

Ank Mooren schrijft gedichten, verhalen, theaterstukken, columns en artikelen. Voor verschillende (amateur) theatergezelschappen schreef ze theaterstukken die ook uitgevoerd zijn. Het project ‘Afscheid nemen van een pand: Huize Ter Weer in Heeswijk-Dinther’ waarvoor...

Gema zeilmakerij is online!

Sinds 1991 is Gema Zeilmakerij actief als zeilmakerij en is inmiddels een ruim begrip in deze wereld. Het begon allemaal met het vervaardigen van marktzeilen, aanverwante artikelen en de verkoop van parasols. Gema Zeilmakerij uit Empel ('s-Hertogenbosch) heeft...

Nieuwe website coaching praktijk

Zet Koers Coaching & Training is een kleinschalige praktijk in Vught waar persoonlijke aandacht voorop staat. Waar je even mag vertragen, mag stilstaan en mag zijn. De praktijk richt zich op volwassenen. Behandeling van psychische problematiek valt niet binnen het...

Nieuwe site Fysiotherapie Smits is online!

Fysiotherapie Smits: Dé specialist bij nek- en schouderklachten in Den Bosch. Pijn in uw schouder, nek, hoofd of rug kan behoorlijk vervelend zijn. Je wilt zo snel mogelijk weer alles doen wat je gewend bent. Bij Fysiotherapie Smits begrijpen ze dat. Fysiotherapie...

Nieuwe website laten bouwen Den Bosch?

Ben jij op zoek naar een webdesigner uit de regio Den Bosch? Of zoals Shintori op zoek naar een website voor je restaurant of kroeg? Laat je website door Top-Webdesign uit Rosmalen bouwen. De meeste klanten waar wij voor werken komen uit Den Bosch en omstreken. Maak...

Webdesign Den Bosch actief tijdens Corona

Wilt u een website laten maken en woont u in de Regio Den Bosch? In deze ‘Corona’ tijd werken wij gewoon door en is het mogelijk om een fysieke afspraak te maken bij Webdesign Den Bosch. Dit alles op een veilige afstand. Na de afspraak wordt alles weer netjes ontsmet....

Nieuwe site Q2 Schadeherstel

Q2 Schadeherstel een schadeherstel bedrijf uit Den Bosch dat zich dagelijks bezig houdt met het herstellen van diverse schades zoals; brandschades, waterschades en stormschades. Wij werken met vakkundige mensen. Wij werken landelijk voor zowel zakelijke als...

WebApp laten bouwen?

In opdracht van Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen een mooie WebApp mogen realiseren.  Met deze App is het mogelijk om de Akoestiek snel en eenvoudig te berekenen. Deze App is bedoeld voor architecten en aannemers die snel de akoestiek willen berekenen van een...

Site Fysio Noordkade Veghel

Fysio Noordkade heeft in Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven voor het bouwen en hosten van de website. Tevens zijn alle SEO teksten door ons geschreven en geoptimaliseerd. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens...

Privacy Policy

Top-Webdesign.nl, gevestigd aan Gerbrandyborch 4
5241 HK Rosmalen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Gerbrandyborch 4
5241 HK Rosmalen
073 – 648 00 59
https://top-webdesign.nl

Henry Brouwers is de Functionaris Gegevensbescherming van Top-Webdesign.nl. Hij is te bereiken via info@top-webdesign.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Top-Webdesign.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer (Alleen van toepassing bij verzenden factuur door Top-Webdesign.nl)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@top-webdesign.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Top-Webdesign.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Top-Webdesign.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > 7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.
Personalia >7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.
Adres > 7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Top-Webdesign.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Top-Webdesign.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Top-Webdesign.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@top-webdesign.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Top-Webdesign.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Top-Webdesign.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@top-webdesign.nl.