073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Eerste website van 2022 is online

De eerste website van 2022 is online, wij hebben een nieuwe website mogen bouwen voor Innerlijk Reisburo Joland.
We leven in een hoofd-wereld. Keuzes worden snel gemaakt en zijn soms in strijd met datgene dat we eigenlijk vanbinnen voelen. Hierdoor weten we soms niet meer wat we nu eigenlijk écht willen. Zonde! Rem eens af. Sta even stil. Kom tot rust en luister naar je innerlijke wijsheid. Wat zegt jouw hart? Waar heb jij behoefte aan?

One Page website voor NAAT Accuraat

Wij hebben een One Page website mogen bouwen voor NAAT Accuraat. Een betrouwbare administratie geeft een goed inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming. Zo weet je waar je nu staat en waar je bedrijf naartoe gaat.

Website van Schippers Advocatuur is live

Wij hebben een nieuwe website mogen realiseren voor Schippers Advocatuur. Een laagdrempelig Advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Website ontworpen voor Rijschool Thomassen

Kies je ervoor om bij rijschool Thomassen rijlessen te volgen, dan kies je voor kwaliteit. Roy Thomassen heeft dankzij zijn jarenlange ervaring alle kennis in huis om jou op een persoonlijke en professionele manier te begeleiden, zodat jij vol zelfvertrouwen het rijexamen haalt.

Website gebouwd voor ZOOM

ZOOM staat voor Zonsbeek Opleidingskunde Op Maat en zoomt letterlijk in én uit bij een organisatie, team en individu om zo bij te dragen aan de ontwikkeling daarvan.

ZOOM is in 2013 opgericht door Nicole van Zonsbeek en richt zich met name op de gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Ik draag bij aan de ontwikkeling van organisatie, team en individu door maatwerk in opleiding en begeleiding. Ik zie mezelf als een HRD-specialist op het gebied van opleiden, begeleiden en veranderen.

Website Ontworpen voor O.T.K Schalkx

Wij hebben een moderne website mogen ontwerpen en bouwen voor OTK Schalkx uit Best in opdracht van Two Design Reklamemakers.

Website Brekelmans Tegelwerken live

Een nieuwe website mogen ontwikkelen voor C & W Finance uit Den Bosch. Jouwnieuwehypotheek.nl is een initiatief van het onafhankelijk financieel adviesbureau C&W Finance.

Online je hypotheek berekenen

Een nieuwe website mogen ontwikkelen voor C & W Finance uit Den Bosch. Jouwnieuwehypotheek.nl is een initiatief van het onafhankelijk financieel adviesbureau C&W Finance.

Website ontworpen voor Fleet Control Nederland

Fleet Control Nederland was op zoek naar een nieuwe website inclusief nieuwe SEO geschreven teksten. De website is geoptimaliseerd voor google en heeft een snelle laadtijd. De klant kan zelf snel en makkelijk aanpassingen doen aan de website zoals blogs plaatsen en teksten en afbeeldingen makkelijk wijzigen.

Webshop InteriZO is live gegaan

Een webshop mogen ontwerpen en bouwen voor InteriZO! Interieur Statements. Met de ruige schoonheid van teruggewonnen hout, metaal, natuurlijke materialen en authentieke items. Een collectie opgebouwd uit recycled en upcycled items voor interieur. Meubelen, verlichting, accessoires en decoratie, ieder met hun eigen verhaal. Geef ze de plek die ze verdienen en het statement is daar.

Privacy Policy

Top-Webdesign.nl, gevestigd aan Gerbrandyborch 4
5241 HK Rosmalen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Gerbrandyborch 4
5241 HK Rosmalen
073 – 648 00 59
https://top-webdesign.nl

Henry Brouwers is de Functionaris Gegevensbescherming van Top-Webdesign.nl. Hij is te bereiken via info@top-webdesign.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Top-Webdesign.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer (Alleen van toepassing bij verzenden factuur door Top-Webdesign.nl)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@top-webdesign.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Top-Webdesign.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Top-Webdesign.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens > 7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.
Personalia >7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.
Adres > 7 jaar > Iedere ondernemer is wettelijk verplicht zijn administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Wij streven echter naar zo min mogelijk administratieve lasten en hanteren soms kortere bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Top-Webdesign.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Top-Webdesign.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Top-Webdesign.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@top-webdesign.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Top-Webdesign.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Top-Webdesign.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@top-webdesign.nl.

error: Content is beschermd!