Wil jij ook een one page website?

One page website laten bouwen

Wat is een one page website eigenlijk? Het is een website die uit maar één pagina bestaat. In de meeste gevallen bouwen wij wel een menu in zodat de bezoeker makkelijk en snel door de verschillende delen van de website kan scrollen. Dit is super handig als je bijvoorbeeld een informatieve website hebt.

Voorbeelden one page websites

Wij hebben voor verschillende klanten een one page website mogen bouwen. Bezoek de websites om te kijken hoe een one page website eruit kan zien. Vaak wordt het ook een ‘one pager’ genoemd.

www.q2-badkamertotaal.nl
www.qpo-boilies.nl
www.lcsh.nl
www.naat-accuraat.nl
www.partnersinontwikkeling.nl

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar het kostenplaatje? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen en ontwerpen van WordPress websites. Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor in Rosmalen vlakbij Den Bosch. Na de afspraak volgt er een transparante offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs en één vast aanspreekpunt. Hoe handig is dat?

One page website, one pager, one page website laten maken

Vorige

Volgende