Website van Schippers Advocatuur is live

Website ontwerp voor Schippers Advocatuur in ‘s-Hertogenbosch

Wij hebben in samenwerking met Reclamebureau De Creatievelingen uit Empel de huisstijl inclusief logo mogen ontwerpen. De website is ontworpen in de huisstijl van Schippers Advocatuur. De teksten zijn door de klant aangeleverd en door ons geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

Over Schippers Advocatuur

Schippers Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch, waar hoogwaardige juridische dienstverlening. wordt aangeboden aan ondernemers in het MKB en particulieren.

Wil jij een nieuwe website of webshop?

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van WordPress websites en webshops. Ben jij op zoek naar een professionele webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen nabij ‘s-Hertogenbosch en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeer plaatsen voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor in Rosmalen. Na de afspraak volgt er een offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs en één vast aanspreekpunt.

Bezoek de website: www.schippersadvocatuur.nl

Webdesign advocatenkantoor

Vorige

Volgende