Website gebouwd voor ZOOM

Coaching website gebouwd voor ZOOM

Wij hebben een nieuwe website mogen bouwen voor ZOOM | Zonsbeek Opleidingskunde Op Maat in Rosmalen. Er is een kleurrijke website gebouwd in WordPress met een ‘custom menu’ in de kleurstelling van de huisstijl van ZOOM. Voor de mobiele versie is er ook op maat gemaakt menu.

Wie is ZOOM?

ZOOM staat voor Zonsbeek Opleidingskunde Op Maat en zoomt letterlijk in én uit bij een organisatie, team en individu om zo bij te dragen aan de ontwikkeling daarvan.

ZOOM is in 2013 opgericht door Nicole van Zonsbeek en richt zich met name op de gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Ik draag bij aan de ontwikkeling van organisatie, team en individu door maatwerk in opleiding en begeleiding. Ik zie mezelf als een HRD-specialist op het gebied van opleiden, begeleiden en veranderen.

Wil jij een website laten maken?

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van WordPress websites. Ben jij op zoek naar een professionele webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen nabij ‘s-Hertogenbosch en makkelijk bereikbaar met gratis parkeer gelegenheid voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor. Dit alles coronaproof. Na de afspraak volgt er een offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs.

Bezoek de website: www.zoomhrd.nl

Coaching website laten maken, Coaching WordPress Website, DIVI Specialist

Vorige

Volgende

error: Content is beschermd!