Website gebouwd voor Ank Mooren

Ank Mooren schrijft gedichten, verhalen, theaterstukken, columns en artikelen.
Voor verschillende (amateur) theatergezelschappen schreef ze theaterstukken die ook uitgevoerd zijn. Het project ‘Afscheid nemen van een pand: Huize Ter Weer in Heeswijk-Dinther’ waarvoor zij het stuk Balkonscènes’ schreef kreeg in 2008 de Cultuureducatieprijs van de gemeente Bernheze.

WordPress website gebouwd

Ank Mooren uit Den Bosch heeft voor ons gekozen om een website te bouwen. Het moest een overzichtelijk website worden waarin de bezoeker snel en makkelijk naar de artikelen kan navigeren. Wij hebben een WordPress website gebouwd waarin Ank zelf ook nieuwsberichten kan plaatsen en afbeeldingen van haar illustraties makkelijk en simpel kan vervangen of plaatsen. Tevens hosten wij de website en doen wij het complete onderhoud voor deze klant.

Webdesign Den Bosch

Kom jij ook uit Den Bosch en ben jij op zoek naar een nieuwe professionele website? Informeer vrijblijvend bij ons, aan de hand van een kort gesprek kunnen wij een indicatie geven voor de prijs van een WordPress website. Wij werken altijd met één vaste prijs, geen facturen achteraf met ‘meerwerk’. 

Bezoek de website: www.ankmooren.nl

Webdesign Den Bosch, Webdesign Rosmalen,

Vorige

Volgende

error: Content is beschermd!