VDL Airco Techniek is live

Custom made website voor VDL Airco Techniek

VDL Airco Techniek is live. Wij hebben een website mogen ontwerpen en omgezet in een custom made DIVI website.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals projecten plaatsen, teksten en afbeeldingen simpel en snel te wijzigen. Doordat de website geen gebruik maakt van templates wordt de website snel geladen wat ten goede komt aan de ranking van VDL Airco Techniek.

Over VDL Airco Techniek

Ik ben Davey van de Liefvoort, de oprichter en eigenaar van VDL Airco Techniek. In 2006 ben ik begonnen in de installatie wereld, na enkele jaren bij grote bedrijven te hebben gewerkt heb ik er voor gekozen om bij een kleiner bedrijf aan de slag te gaan. Na dat ik jaren lang zeer betrokken ben geweest in dat bedrijf heb ik er voor gekozen om mijn eigen onderneming te starten.

Wil jij een custom made website laten maken?

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen en ontwerpen van WordPress websites. Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor in Rosmalen vlakbij Den Bosch. Na de afspraak volgt er een transparante offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs en één vast aanspreekpunt. Hoe handig is dat?

Bezoek de website: www.vdl-aircotechniek.nl/

VDL Airco Techniek, Airco laten installeren

Vorige

Volgende

error: Content is beschermd!