Samenwerking Top-Webdesign en Vos Online marketing

Nieuwe content en URL structuur voor VIP Dakservice

Dit project had een unieke samenwerking met Vos Online Marketing Advies uit Empel. Een marketing bureau waar focus ligt op het proberen om organisch meer bezoekers uit Google te genereren (SEO). Hierbij is het startpunt een 0-meting van de huidige bezoekers en wordt er met behulp van een zoekwoorden onderzoek bekeken wat de potentiële bezoekers zouden kunnen zijn. Daarnaast is er breder een strategie uitgedacht waarbij de wensen vanuit de klant in combinatie met de klantbehoeften samenkwamen. VIP-Dakservice wil zich meer profileren als professioneel dakdekker en op het compleet vervangen van daken. Daarnaast ook lokaler werken, dit komt terug in de gekozen URL-structuur. Ook is er over gegaan op professioneel beeldgebruik, met behulp van iconen en professionele fotografie. Na de website optimalisaties, zal de bestaande SEA campagne succesvollere resultaten behalen omdat de content aansluit. De website zal ook organisch een vaste bezoekersstroom genereren. De resultaten moeten nog volgen.

Website of webshop SEO laten optimaliseren

De samenwerking tussen Top-Webdesign.nl en Vos Online Marketing Advies laat zien wat er kan gebeuren als verschillende expertises bij elkaar komen. Vos Online Marketing Advies is goed in het beter vindbaar maken van websites en webshops op Google en het begrijpen wat klanten willen.

Wij van Top-Webdesign.nl zijn weer goed in het maken van mooie custom websites en webshops. Door onze krachten te bundelen, hebben we een nieuwe en verbeterde website gemaakt voor VIP Dakservice die nu klaar is om meer mensen online te bereiken.

Wil jij ook beter gevonden worden in google?

Heb je interesse in een website of online vindbaarheid? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende afspraak op kantoor in Rosmalen. Tijdens deze kennismaking praten we graag over jouw wensen en doelen, en kunnen we een offerte maken die precies bij jou past. We hebben er zin in om samen aan de slag te gaan en jou te helpen je online dromen waar te maken! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hier wat klanten die je voorgingen over ons zeggen.

Vorige

Volgende