Q2 Badkamertotaal ontwerp one page website

Custom made One page website – Q2 Badkamertotaal BV

Wij hebben een one page website mogen ontwerpen en hebben die omgezet in een custom made DIVI website. Met het DIVI Theme is het mogelijk dat de klant zelf snel en makkelijk aanpassingen kan doen aan teksten en afbeeldingen. Tevens kunnen er vrij makkelijk projecten worden toegevoegd.

Over Q2 Badkamertotaal BV

Kiezen voor Q2-BadkamerTotaal is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, service, juiste prijs en betrouwbaarheid. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van badkamer renovaties. Goed luisteren naar de wensen van de klant, vooraf de (on) mogelijkheden bekijken en bespreken, een gespecificeerde offerte, goede planning en indien nodig de juiste nazorg zijn de speerpunten van onze organisatie.

Wil jij een unieke custom made website?

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen en ontwerpen van WordPress websites. Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor in Rosmalen vlakbij Den Bosch. Na de afspraak volgt er een transparante offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs en één vast aanspreekpunt. Hoe handig is dat?

Bezoek de website: www.q2-badkamertotaal.nl/

Q2 Badkamertotaal BV

Vorige

Volgende