Nieuwe website voor Dierenarts Gestel

Website ontworpen voor Dierenarts Gestel

Een nieuwe website voor Dierenartspraktijk Sint-Michielsgestel. Wij hebben een nieuwe website mogen ontwerpen en omgezet in een DIVI website. Met DIVI is het mogelijk om custom websites te bouwen.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals Blogs plaatsen en afbeeldingen te wijzigen.

Over Dierenarts Gestel

Dierenartsenpraktijk Sint-Michielsgestel is een praktijk voor gezelschapsdieren en hobbydieren. Het team bestaat uit de dierenartsen (Natasja en Marjan) en de assistentes (Cecile, Lesley en Cis).Dier- en klantvriendelijkheid, kennis en kunde staan bij ons hoog in het vaandel.

Wil jij een WordPress website in DIVI laten ontwerpen en bouwen?

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen en ontwerpen van WordPress websites. Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde webdesigner uit de regio Den Bosch? Wij zijn gevestigd in Rosmalen en makkelijk bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en een gratis offerte.

Een afspraak kan plaatsvinden op kantoor in Rosmalen vlakbij Den Bosch. Na de afspraak volgt er een transparante offerte waarin alles duidelijk staat vermeld, geen verassingen achteraf maar één vaste prijs en één vast aanspreekpunt. Hoe handig is dat?

Bezoek de website: www.dierenartsgestel.nl/

Brows Beauty By A

Vorige

Volgende