Custom made webshop voor ziekenhuisbed

Comfort in ziekenhuisbedden

Ziekenhuisbed.nl is een initiatief van Pastra B.V. in ‘s-Hertogenbosch. Pastra heeft gekozen voor een langdurige samenwerking met Top-Webdesign.nl. Wij hebben eerst het design ontworpen voor Ziekenhuisbed.nl.
De webshop is ontwikkeld in WordPress in combinatie met Woocommerce en Elementor Pro. Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bezoek de webshop van ziekenhuisbed: www.ziekenhuisbed.nl.

Maatwerk webshop laten bouwen

Onze jarenlange ervaring in het bouwen van maatwerk webshops in combinatie met het gebruik van WordPress in combinatie met Woocommerce en de pagebuilder Elementor Pro heeft ervoor gezorgd dat we een op maat gemaakte webshop kunnen opleveren die voldoet aan de specifieke eisen van Ziekenhuisbed.nl. Bij deze webshop is het mogelijk om een product te bestellen en af te rekenen. De optie om eerst een offerte aan te vragen is ook ingebouwd.

WordPress onderhoud aan je webshop

Voor een webshop is het erg belangrijk dat de webshop draait op de nieuwste versies van WordPress en Woocommerce. Ziekenhuisbed.nl heeft gekozen om alles onder te brengen bij Top-Webdesign. Webhosting en onderhoud aan de webshop met support en service. Wil jij een nieuwe webshop inclusief onderhoud en webhosting? Neem vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Ziekenhuisbed portfolio

Vorige

Volgende

error: Content is beschermd!