073 - 648 00 59 info@top-webdesign.nl

LAATSTE NIEUWS

Diverse nieuwe websites in portfolio

Het portfolio is aangevuld met diverse nieuwe websites en webshops. Verschillende klanten hebben gekozen voor een samenwerking met Top-Webdesign.nl in Rosmalen. Hoe handig is het om alles onder één dak te hebben en maar één aanspreekpunt voor de gehele website?

Wil jij ook een one page website?

Wil jij ook een one page website? Laat deze bouwen en ontwerpen door Top-Webdesign in Rosmalen. Alles onder één dak, hoe makkelijk is dat?

VDL Airco Techniek is live

VDL Airco Techniek is live. Wij hebben een website mogen ontwerpen en omgezet in een custom made DIVI website.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals projecten plaatsen, teksten en afbeeldingen te wijzigen.

Nieuwe website/shop voor Skin Clinic Damla

Wij hebben voor Skin Clinic Damla in Rotterdam een custom made website/shop mogen ontwerpen. Deze website is omgezet in een Elementor website. De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals tekstuele wijzigingen of producten plaatsen in de webshop.

Nieuwe website voor Dierenarts Gestel

Een nieuwe website voor Dierenarts Gestel. Wij hebben een nieuwe website mogen ontwerpen en omgezet in een DIVI website.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, zoals Blogs plaatsen en afbeeldingen te wijzigen.

Q2 Badkamertotaal ontwerp one page website

Kiezen voor Q2-BadkamerTotaal is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, service, juiste prijs en betrouwbaarheid. Wij hebben een one page website mogen ontwerpen en hebben die omgezet in een custom made DIVI website. Met het DIVI Theme is het mogelijk dat de klant zelf snel en makkelijk aanpassingen kan doen aan teksten en afbeeldingen.

Website Brows Beauty By A is online

De nieuwe website van Brow Bar ‘Brows Beauty By A’ is online. Wij hebben een nieuwe website mogen ontwerpen en mogen bouwen.
De klant kan zelf makkelijk aanpassingen doen aan de website, tevens hebben wij Social media mogen integreren en een module om snel en makkelijk afspraken te maken.

Eerste website van 2022 is online

De eerste website van 2022 is online, wij hebben een nieuwe website mogen bouwen voor Innerlijk Reisburo Joland.
We leven in een hoofd-wereld. Keuzes worden snel gemaakt en zijn soms in strijd met datgene dat we eigenlijk vanbinnen voelen. Hierdoor weten we soms niet meer wat we nu eigenlijk écht willen. Zonde! Rem eens af. Sta even stil. Kom tot rust en luister naar je innerlijke wijsheid. Wat zegt jouw hart? Waar heb jij behoefte aan?

One Page website voor NAAT Accuraat

Wij hebben een One Page website mogen bouwen voor NAAT Accuraat. Een betrouwbare administratie geeft een goed inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming. Zo weet je waar je nu staat en waar je bedrijf naartoe gaat.

Website van Schippers Advocatuur is live

Wij hebben een nieuwe website mogen realiseren voor Schippers Advocatuur. Een laagdrempelig Advocatenkantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Magento Webshop

Webshops op het krachtige Magento platform

MAgento webshop laten bouwen

Er zijn ontzettend veel programma’s die gebruikt kunnen worden om een professionele webshop op te bouwen. Als het aankomt op het bouwen van een webshop is Magento 2 de ware koning. Bij Top-Webdesign ben je aan het juiste adres voor de ontwikkeling van Magento 2 webshops. Nu vraag je je misschien af wat het voordeel is van een Magento 2 Webshop en wat je kunt verwachten bij het uitbesteden. Hier laten wij je meer over zien op deze pagina, lees snel verder om alles te weten te komen over de Magento 2 Webshop!

  • Een ontzettend snelle laadtijd
  • Super eenvoudig bestelproces
  • Zeer compatibel en volledig personaliseerbaar
  • Beveiliging is van de bovenste plank
  • Uw website werkt perfect in alle browsers, en is mobiel geschikt
  • Betere testmogelijkheden door analytics

Een Magento webshop
Professioneel, ervaren en doelgericht

Kies je ervoor om jouw Magento 2 webshop te laten ontwikkelen, dan ben je bij Top-Webdesign uit Rosmalen aan het juiste adres. Door onze hoge mate van ervaring, expertise en professionaliteit weet je zeker dat jouw site zich in goede handen zal bevinden. Wij staan bekend om onze doelgerichtheid in combinatie met onze persoonlijke aandacht, tegen zeer scherpe tarieven. Dit houdt onder andere in dat we jouw wensen altijd zullen laten terugkomen in ieder aspect van de Magento 2 webshop. Heb je een bepaalde layout voor ogen? Wil je iets in het bijzonder terug laten komen op de site? Nagenoeg alles is mogelijk, neem contact op voor meer informatie!

Heb jij interesse in een Magento webshop?

Magento, Webshop, Magento laten bouwen

Jouw eigen Magento 2 webshop laten maken?

Online zaken doen wordt uitdagender en ingewikkelder met de tijd. Nu is online winkelen via je mobiele telefoon helemaal in. Dit is dan ook de reden dat je er verstandig aan doet om een Magento 2 webshop te gebruiken voor jouw E-commerce. Moderne online winkels moeten zichzelf uitrusten met een arsenaal aan functies om te voldoen aan de steeds toenemende verwachtingen van de nieuwe generatie shoppers. Flexibiliteit, prestaties, veiligheid, geavanceerde winkelervaringen zijn enkele kenmerken die je zal ondervinden met een Magento 2 webshop. Het is dé keuze die je maakt als e-commerce platform.

Op de site van Top-Webdesign vind je alles wat je moet weten over het uitbesteden. Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan om een overzicht te krijgen van de kosten, hiervoor zullen we wel een afspraak moeten inplannen. Door te kiezen voor ons weet je zeker dat de Magento 2 webshop aan al je eisen zullen voldoen. Samen met jou zullen we om de tafel zitten om te bekijken wat we precies voor je zouden kunnen betekenen. Voor je het weet is jouw onderneming voorzien van een Magento 2 webshop die volledig naar behoren werkt en in de toekomst is uit te breiden met diverse functionaliteiten.

Wat zijn de voordelen om te kiezen voor een Magento Webshop

Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we de belangrijkste voordelen van een Magento 2 Webshop even voor jou op een rijtje gezet. Door te kiezen voor een webshop wat draait op dit systeem zal ook jij in staat zijn om deze voordelen zelf te ervaren:

Super eenvoudig bestelproces

Afrekenen is een belangrijke stap voor de online webshops. Het ontbreken van een gemakkelijke kassa kan de klanten ertoe aanzetten hun winkelwagentjes vol te laten staan en om een andere site uit te zoeken. Magento 2 heeft een verbeterd afrekenproces wat de klant echt een stuk verder kan helpen. In Magento 2 vinden we een zogeheten two step check out proces. Dit two step check out proces zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de klantervaring. Het maakt het ook mogelijk om als een gast af te rekenen. Dit elimineert de noodzaak om in te loggen of te registreren. Ook zijn de betalingen een stuk soepeler en sneller. Door de betalingsmogelijkheden via onder andere Mollie, Klarna en MultisafePay zal de klant een stuk sneller en gemakkelijker kunnen betalen via de Magento 2 webshop.

Een ontzettend snelle laadtijd

De webshops van Magento 2 kunnen 10 miljoen pageviews in een uur aan, dit is veruit het beste wat je op dit moment kunt vinden. Door deze snelle laadtijd zal de klant een stuk eenvoudige de producten kunnen vinden die hij of zij zoekt. Het bestellen is binnen een paar seconden gedaan en de volledige pagina’s worden gelijk geopend op het scherm. Geen gedoe meer met mensen die halverwege afhaken, maar klanten die altijd weer een bepaalde actie ondernemen op de site. Dit draagt bij een aan verbeterde conversie ten opzichte van voorheen. Een must voor iedere ondernemer die wilt doorgroeien.

Zeer compatibel

Met Big Data en NoSQL-achtige databases is het een uitdaging om attributen te integreren met andere eCommerce platforms. Echter heeft Magento 2 het makkelijker gemaakt om data, tools van derden, web- en clouddiensten zonder problemen op je site te gebruiken. Magento 2 biedt bijvoorbeeld compatibiliteit met de nieuwste PHP-frameworks zoals Zend. Het werkt ook goed met grote databases zoals Hadoop, Oracle en MySQL. Omdat Magento 2 een open-source platform is, staat de gebruiker centraal en biedt het talloze functies die je kunt gebruiken om jouw site uit te bouwen. De talloze hoogwaardige modules maken het mogelijk om de conversie aanzienlijk te verhogen op de site van Magento 2.

Zeer goede beveiliging

Magento 2 is veiliger dan vorige versies omdat het de structuur van mappen in de broncode heeft veranderd. Nu heeft het de skinmap verwijderd uit de hoofdmap, dus het heeft slechts 5 mappen in de hoofdmap in verhouding tot 9 in de vorige versie. Bovendien heeft het een nieuwe map gemaakt als “Pub” en heeft het mappen als JS, SKIN, ERROR, etc. verplaatst van de hoofdmap naar de map. Dit zorgt ervoor dat hackers niet meer zo snel toegang zullen krijgen tot de site. Dankzij deze extra beveiliging kan je met een gerust hart jouw website live laten gaan.

Betere testmogelijkheden door analytics

Met de eerste versie van Magento was het testen om bugs te vinden op de website niet bepaald eenvoudig. Het is erg belangrijk voor elke online winkel om te werken met een op maat gemaakt en complex systeem vol met modules en uitbreidingen om de risico’s zo veel mogelijk te minimaliseren. Dit geldt vooral voor winkels die veel verkeer ontvangen. Dit is dan ook waar Magento 2 zo handig bij kan zijn. Je kunt nu eenvoudig controleren of nieuwe modules of functies werken op je systeem door een kijkje te nemen bij de analytic plug in opties voor de websites. Door deze opties kun je jouw site beter bestuderen en kunnen klantgegevens nog makkelijker verwerkt worden.