Hosting WordPress Website

Kies voor een betrouwbare hosting partij.

Hosting voor je website

Een goede hosting van je website of webshop is erg belangrijk. Een snelle en vlotte website draagt bij aan een betere ranking in Google en in andere zoekmachines. Een website die regelmatig uit de lucht is geeft geen betrouwbare indruk aan je potentiële klant. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan, tevens kun je domeinnamen bij ons vastleggen. Hoe makkelijk is dat? Alles onder één dak met één aanspreekpunt. 

WAT HOUDT WEBHOSTING IN?

Je website moet ergens op een server staan die continu in verbinding is met het internet zodat de website 24 uur per dag te bezoeken is wereldwijd. Je  huurt een stukje ruimte van deze webserver, dit noemen ze webhosting. Ook alle mails die je verstuurd vallen hieronder. Jouw websites genieten de hoogste performance voor enkel de beste resultaten, met vaste prijzen per jaar voor jouw hostingpakket!

Prijzen Webhosting

Alle pakketten worden één keer per jaar gefactureerd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Prijzen Domeinnamen

Een overzicht van domeinnamen, deze worden één keer per jaar gefactureerd. Wij kunnen de meeste extensies voor je beheren, staan ze hier niet in de lijst vermeld? Neem dan contact met ons op. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Domeinnaam.nl
€ 12,50
België.be
€ 14,50
Commercieel.com
€ 15,00
Netwerk.net
€ 15,00
Business.biz
€ 17,50
Duitsland.de
€ 15,00
Europa.eu
€ 14,50
Organisatie.org
€ 15,00
Informatie.info
€ 19,95
Niue.nu
€ 49,00
error: Content is beschermd!